View Single Post
Eski 20-01-2007, 18:08   #202
Yücel Özlem
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2006
-Sayın "avukatkemal" siz ne yapıyorsunuz.

-Beş satır yazınızda işaretlenen on tane yanlışı görmezden gelerek, gittikçe tuhaflaşan bir tarzda savunma yapıyorsunuz.

-Zaman zaman diklenerek, ama çoğunlukla: "ben ne dedim o kadar kötü", "arkadaşlar tamam sustum..burada herkes mükemmel türkçe ile konuşuyor bir ben böyle bozuk türkçe kullanıyorum..konuyu buraya getirdiniz ya tebrik ediyorum herkesi.." gibi, bir uslup içinde mağduru oynayarak idare etmeye çalışıyorsunuz.

-Sonra da kendinizi savunmak adına saldırıya yelteniip daha büyük yanlışlara tevessül ediyorsunuz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi avukatkemal Mesajı Göster
Çok saygıdeğer Malina Hanım,
.............
............. Efendim demek istediğim hususu hemen arz edeyim. Yazımla ilgili beni uyarma inceliğinde bulunan arkadaşımızın niyetinin "üzüm yemek değil bağcıyı dövmek" olduğunu üzülerek görüyorum. Ben şimdiye kadar sadece bu forumda 50 civarında mesaj attım, bu arkadaşla 6-7 karşılıklı mesajlaşmamız oldu, acaba o zamana kadar kendisinin ve başkalarının dikkatini çekmedi mi yaptığım BÜYÜK imla hataları da ismiyle ilgili bir yanlışlık yaptığımda ve hukuki fikirlerimi paylaşmadığını beyan ettiğinde görmeye başladı bu eksiklikleri..Sağolsun arkadaşımız bana www.tdk.gov.tr nin adresini gönderme nezaketinde bulunmuş sizin de dediğiniz gibi çok kibar bir şekilde. Ben de hayattaki tecrübesizliğimden olsa gerek, anlayamadım bir an bu arkadaşımızın bu husustaki ulvi maksadını. O zaman ben de kendisinin İZNİYLE zatialine faydası olması umuduyla:
........................
......................
-Sayın "avukatkemal" yukarda uzun uzun açıkladığım olaylar karşısında "ismiyle ilgili bir yanlışlık yaptığımda ve hukuki fikirlerimi paylaşmadığını beyan ettiğinde görmeye başladı bu eksiklikleri.." isnadınız temelsiz kalmıyor mu? Eğer bir dağınıklık içinde değilseniz, bu yanlışı bilerek yapıyorsunuz. Bu durumu ben isimlendirmeyeceğim. "Ağaçlar.net" üyelerinin takdirine bırakıyorum.

-İsmimle ilgili, "Yücel isminin, kadınlarda da kullanıldığına raslanıyor. Herhalde o yüzden yanıldınız." demiştim. Bu konuda alınmamı gerektiren bir mesele olmadığını ifade etmiştim.

-Hukuk anlayışına gelince; Siz adınızda "avukat" kelimesini de istimal etmekle birlikte, kurallara uymamakta, yanlılşarınızdan dönmemekte direniyor; kendinizi savunmak için "Başkaları da yapıyor.", ya da "Daha önce yaptıklarıma göz yumdunuz. Şimdi niye yummuyorsunuz?" kabilinden şeyler söyleyebiliyorsunuz. Sizinle aynı anlayışta olmadığım için mutluyum.

-Size herhangi bir sebeple kızmış olsam bunu da açıkça söylerdim. Size kızmak niçin? Üstelk sizi bir yarışmada aday gösterdim. Acemilik, sakarlık, şaşkınlık konusunda en yetenekli üye yarışması

http://agaclar.net/forum/showthread.php?t=1399

-Şayet adresler doğru ise verdiğiniz sayfalara bakacağımdan emin olabilirsiniz.

-Bir şiir ekleyerek, bir şeyler söylemeye çalışmışsınız. O şiirde büyük harfler ve noktalama işaretleri var.

Son söz iki söz

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar!"
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>M. Kemal
http://www.sesar.com.tr/#

Bütün insanoğlunu rezil eden üç şey vardır. Onlardan kaçmak gerekir: Evvela cahillik, ikincisi üşengeçlik, üçüncüsü zalimlik.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Abay Kunanbayev
http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=3450

Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön