Sevgili Nazlı Hilal;
İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yılmak yok, her ne kadar acıda olsa kaybettiklerimiz bizim için tecrübe oluyor
Hava gerçekten çok sıcak ve aşırı nemli. Bitkilerin bazılarıda bu havadan nasibini alsada tropik olanlar fazlası ile yararlanıyor
Uzun zamandır eve küpe çiçeği sokmamıştım. Çok çabuk hasta oluyorlardı ve benim evim için uygun değil diyordum. Ama bu sene dayanamayıp fide olarak bir tane almıştım. O da sağolsun beni utandırmadı ve çok kibar çiçekleri ile bana "Merhaba" dedi
Hocam100'den aldığım yaz orkideside ilk çiçeklerini gösterdi. Çok hafif bir kokusu var, çiçekleri uzun ömürlü değil. Hoş bir bitki ama....
Sevgili Kgursan'dan aldığım Lilumlar yavaş yavaş açmaya başladılar. zavallıların başına gelmeyen kalmadı. Biri çürüdü, birinin ise büyemesi durdu. Bir diğeri ise rüzgarda balkodan aşağı düştü
Biri beyaz açtı sanırım diğeride beyaz açacak. Balkonda aşağı düşenin saksısını yeniledim, solma ya da sararma olmadı. Üzerinde iki tane tomurcuğu kaldı, inşallah o pembe açar....
Bir süre en azından mart ayına kadar yeni bir bitki almama kararı verdim. İlgilenemediğim için bir çok bitkiyi kaybettim. Passifloralarımı anlamadığım bir hastalık yüzünden kaybettim

Sağlam kısımlardan bir kaç çelik almıştım onlar umarım tutarda söz verdiğim arkadaşlara gönderebilirim...
Umarım önümüzdeki bahar daha güzel kareler sunabilirim size...
Sevgiler