![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nazlı Hilal; İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yılmak yok, her ne kadar acıda olsa kaybettiklerimiz bizim için tecrübe oluyor ![]() Hava gerçekten çok sıcak ve aşırı nemli. Bitkilerin bazılarıda bu havadan nasibini alsada tropik olanlar fazlası ile yararlanıyor ![]() Uzun zamandır eve küpe çiçeği sokmamıştım. Çok çabuk hasta oluyorlardı ve benim evim için uygun değil diyordum. Ama bu sene dayanamayıp fide olarak bir tane almıştım. O da sağolsun beni utandırmadı ve çok kibar çiçekleri ile bana "Merhaba" dedi ![]() ![]() Hocam100'den aldığım yaz orkideside ilk çiçeklerini gösterdi. Çok hafif bir kokusu var, çiçekleri uzun ömürlü değil. Hoş bir bitki ama.... ![]() Sevgili Kgursan'dan aldığım Lilumlar yavaş yavaş açmaya başladılar. zavallıların başına gelmeyen kalmadı. Biri çürüdü, birinin ise büyemesi durdu. Bir diğeri ise rüzgarda balkodan aşağı düştü ![]() Biri beyaz açtı sanırım diğeride beyaz açacak. Balkonda aşağı düşenin saksısını yeniledim, solma ya da sararma olmadı. Üzerinde iki tane tomurcuğu kaldı, inşallah o pembe açar.... ![]() ![]() ![]() Bir süre en azından mart ayına kadar yeni bir bitki almama kararı verdim. İlgilenemediğim için bir çok bitkiyi kaybettim. Passifloralarımı anlamadığım bir hastalık yüzünden kaybettim ![]() Umarım önümüzdeki bahar daha güzel kareler sunabilirim size... Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|