Herkese selam ederim. Poyraz ve Garipçe arasına yapılması planlanan kö
prünün belkide istanbulda son kalan yeşilliğide alıp gideceği aşikar bunu bile bile halen daha birileri para kazanacak diye ormanı katledecekler. İstanbula bakıyorumda yeşil kalmadı denebilecek kadar azaldı dahada azaltmaya çalışıyorlar bu yapılması düşünülen beton yığınını hangi aklı evvel planladı bunun pilanını yapan projelendiren insanlar neyin peşinde ? cevap ****** para bendeki de akıl cevabını biliyorum daha neden sorguluyorumki para tek cevap.
Ormana en az hasarı vermeye çalışacaklarmış hiç zarar vermeyin orman size ne yaptı bırakın marmaranın ciğerlerini bakın herkez vebal altında kalır bu kö
prü işinden hepimiz sorumlu oluruz hatta sorumluyuz. Bundan yıllar evvel Rumelifeneri sınırlarında koç üniversitesi yapılması için kararçıktı sonra mahkemelik oldu daha sonra dönemin Cumhur başkanı Süleyman Demirel efendi geldi izin verdi yapılmasına sözde hiç bir tane ağaca zarar gelmeyecekti ormandan bir tane ağaç çıkmayacaktı öylede oldu hiç ağaç çıkmadı çünki toprağın altına gömdüler gidip araştırılabilir.
Şimdi diyorum ki bu ağaç kıyımına son vermek için bireysel olarak kimin elinden ne geliyorsa onu yapsın ben elimden geleni yapacam ama bir garip serkanın çığlığını kimse duymaz. Ne olur her ne sebeple olursa olsun bir tane fidanın kesilmesine izin vermeyi ben öyle yapıyorum bu yazıyı okuyup paylaşacak herkese saygılar ve sevgilerimle.
SerkaN GERÇEK