Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium
Sayın bayindirmevki;
Bir defa nickim emekli değil, ikincisi burası laf cambazlığı yapılacak yer değil,
Kimseyle polemiğe girmek gibi bir niyetim yok, hele ki, sizle.
Uslubunuza dikkat edin lütfen.
Yazdıklarınızla çelişiyorsunuz dedim, diyorum. bunun can sıkılması ile ne ilgisi var.
Al bir tane daha
|
Sayın lilium,
Sizin burda benden başka işiniz yok mu? Yazdıklarımın bütününe bakacağınıza içinden bir cümle alıp üstüne pertavsızla eğilip bir şeyler çıkartmakla zaman kaybediyorsunuz. Üstelikte de yanlış anlamlar çıkartarak.
Ne demişim ''Hayvansal ürünler bu aşamada bizi aşar''. Dikkat edin ''bu aşamada'' diyorum. Bizi aşar diye kesin konuşmuyorum.
Burda da ne demişim. Konuyu "kesinlikle" gibi anlayan bir arkadaşa açıklama yazarken ''Hayvansal ürünler tabii ki dışarda kalmaz''. diye yazının bütünü içinde anlam kazanan bir cümle kurmuşum.
Şimdi bu cümleye dikkat edin ''Tabi ki dışarda kalmaz ama bu aşamada değil''. Bu cümle sizin iki alıntınızın özeti. Çelişki var mı. Her şey yerine oturdu mu?
Size emekli demişsem sevdiğimdendir. Polemik demişsem yazdıklarınızın gidişatını farketmeniz içindir. Üslübümü bu hale getiren sizin bütün içinden aldığınız bir cümleye olmadık anlamlar çıkartmanız. Bu oluşuma katacak ürün, emek, fikir, her hangi bir şeyiniz varsa başım üstüne. Yoksa, ne diyeyim. Kendinizi bir sorgulayın burda ne işim var diye.
Saygılar.