Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yolac
Yol Yardımı;
- 1.Kö prü,2.Kö prü ve E5 karayolunu kullananların hepsi de E5 den gelip Haydarpaşa dan Kadıköy e devam ederken Numune veya Siyami Ersek Hastahaneleri civarından Nautilus AVM etrafından Koşuyolu Cd.ne gireceklerdir.Koşuyoluna gelince de Öğretmen Evini sorduğunuzda size göstereceklerdir.Öğretmen Evinin açık otoparkı mevcuttur.
-Metrobüs veya Vapurla karşıdan gelenler mutlaka Kadıköy e gelecekler ve buradan Koşuyolu dolmuş **** otobüsüne binecekler , Koşuyolu Öğretmen Evinde ineceklerdir.
|
Ek olarak:
Avrupa yakasından araba ile geleceklerin, Haydarpaşa-Kadıköy yoluna girmelerine gerek yok, Altunizade'den girilirse çok yakın olur.
Beşiktaş tarafından arabasız gelecekler için Üsküdar yolu uygun. Vapur saatleri sık, Üsküdar iskelesine yakın Koşuyolu minibüsleri, Validebağ Öğretmen hastanesinin önünden geçiyor, burada (Validebağ ışıklarda) inip Altunizade tarafına yürümek gerekiyor. Yürümek istemeyenler için Üsküdar'dan taksi de uygun olabilir ( 10 TL'yi geçeceğini sanmıyorum).