agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-03-2010, 08:06   #11
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yolac Mesajı Göster
Yol Yardımı;
- 1.Köprü,2.Köprü ve E5 karayolunu kullananların hepsi de E5 den gelip Haydarpaşa dan Kadıköy e devam ederken Numune veya Siyami Ersek Hastahaneleri civarından Nautilus AVM etrafından Koşuyolu Cd.ne gireceklerdir.Koşuyoluna gelince de Öğretmen Evini sorduğunuzda size göstereceklerdir.Öğretmen Evinin açık otoparkı mevcuttur.
-Metrobüs veya Vapurla karşıdan gelenler mutlaka Kadıköy e gelecekler ve buradan Koşuyolu dolmuş **** otobüsüne binecekler , Koşuyolu Öğretmen Evinde ineceklerdir.
Ek olarak:
Avrupa yakasından araba ile geleceklerin, Haydarpaşa-Kadıköy yoluna girmelerine gerek yok, Altunizade'den girilirse çok yakın olur.

Beşiktaş tarafından arabasız gelecekler için Üsküdar yolu uygun. Vapur saatleri sık, Üsküdar iskelesine yakın Koşuyolu minibüsleri, Validebağ Öğretmen hastanesinin önünden geçiyor, burada (Validebağ ışıklarda) inip Altunizade tarafına yürümek gerekiyor. Yürümek istemeyenler için Üsküdar'dan taksi de uygun olabilir ( 10 TL'yi geçeceğini sanmıyorum).

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026