View Single Post
Eski 04-03-2010, 18:36   #445
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Arkadaşım Avanos sen bu işin üstesinden geleceksin.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Avanos Mesajı Göster
Sayın Epsody Ben nevşehirde olduğum için en yakın linyit kömür yatakları sanırım yozgat sorgunda burdan getirmek zor. Araziye kömür serpmede ciddiyim burda kalitesiz linyit kömürü satan kişiler var onların elinde kalan tozlardan alsam olabilirmi?
Arkadaşım ben buradan bir çok arkadaşa fazla incelemeden ivedilikle linyit kömür tozu atın fakat acele edin tenbihlerinde bulunduğum halde arkadaşlar ısrarcı bir şekilde aramalarına devam ettiler, hatta almamak için hertürlü incelikler ortaya koyarak bu işi savsakladılar, tabi bunu kendileri bilir.

Diyeceğim odurki en kötü linyit kömürü leonardite en yakın olandır, mümkün olduğu kadar ince tozunu almaya bak, daha yarayışlı olacaktır, şunu iyi bilmelisinki hümik asit oranı düşük olsa bile linyit kömürü sonuçta toprağa carbon kazandırarak mikro organizmaların faaliyetini arttırarak topraktaki organik yapı işlerlik kazanacaktır, işlerin kolay gelsin yüzün güleç olsun.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön