View Single Post
Eski 04-02-2010, 18:54   #94
kgursan
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 17-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akcan67 Mesajı Göster
Sn akinselçuk

Sizin yaptıklarınıza bakarak ne kadar deneyim kazananlar olduğunu,yaptığınız çalışmaların takdire şayan olduğunu ayrıca belirtmeliyim. Sizi eleştiren arkadaşın farkına varamadığı tek şey bu yapılan çalışmaların bir hobi olarak başlayıp üzerinde fikir yürütülerek en iyisini bulmaya çalışmak olduğunu unutmamak gerekir.Daha da garip olan durum siz her ayrıntıyı yazarken engin deneyimi olan arkadaşımızın hata olarak düşündüğü konulara temas etme gereksimini neden sera yapımı bitince en ayrıntısına kadar yazma gereği duydu. Buda benim anlayamadığım bir konu.
Sn akcan 67., Sizi tanımıyor ve mesleğinizi de bilmiyorum. Sera yapımı ve seracılık ile ne kadar ilgili olduğunuzu da bilmiyorum. Merak da etmiyorum. Ama eleştirinizi "Kişiliğime " karşı yapınca yazmak zorunda kaldım.

Burada tartışılan konu "Sera yapımı" dır. Amaç da "Daha basit, daha kolay, ve daha ucuz kullanılabilir bir amatör sera yapımı için katkıda bulunmaktır". Yoksa kişilerin bilgi düzeylerini ölçmek veya küçümsemek değildir. Ben de şimdiye kadar edindiğim tecrübelere dayanarak sn akınselçuk a önerilerde bulundum karşılaşabileceği zorlukları ve durumları yazdım. Önlem almasını önerdim.

Bu başlığı sonradan gördüm, yapılanları okudum (Ki çoğu yapılmış) sonucunda gördüm ki yapılan hiç de basit bir iş değil, Ucuz da değil (2500Tl + % 50 demir işçiliği toplam 3750 TL 100 m2 ) Bu paraya 300 m2 sera yapılabileceğini söyledim ve söylüyorum. Bunlar benim görüşüm. Ne yani görüşlerimizi bildirmeyeceksek bu başlıkta tartışma yapmanın ne anlamı var? Buyrun bildiğiniz gibi yapın.

Ne kendimi methetdim, ne karşımdakini küçümsedim. Size ne oluyor da araya giriyorsunuz anlamadım? Şahsıma yönelik "Alaycı ve küçümseyici" uslubunuzu şiddetle kınıyorum.
Sanırım yazılanları anlayamıyorsunuz, bir kez daha okuyunuz.

kgursan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön