View Single Post
Eski 31-12-2009, 09:46   #1081
Bengisan
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 30-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca Mesajı Göster
Sayın Bengisan,

Fotoğrafını eklediğiniz sardunyalardan özellikle 3661 nolu mesajda son fotoğraftaki sardunyadan tohum alabildiniz mi? Almış iseniz göndermeniz mümkün olur mu? Gönderebileceğinizi belirtmeniz halinde adresimi özelinize yazarım.

Ben 15 gün kadar önce Eskişehir'de belediyenin ektiği bodur sardunyalardan iki çelik almıştım. Bu başlık son sayfada fotoğraflarını görebilirsiniz. Çelikler dışında tohumda vardı ve 5-6 tohum keseciğinden almıştım. Tohumları bir kaç gün kuruttuktan sonra bir kısmını çelikleri diktiğim saksılara, bir kısmını ise ayrı bir kaba (kapaklı mika çikolata kutusu, kapağı kapatınca sera etkisi oluyor) ekmiştim. Saksılardan ve çikolata kutusunda bulunan tohumlardan birer adet olmak üzere ikisi çimlendi. Şu anda diğerlerini bekliyorum.

Selamlarımla...
Sayın skaraca malesef alamadım ,ilginç bir şekilde çiçek veriyor ve sonrada aniden döküp diğer çiçeklere yöneliyor bende çok istedim tohumunu almak ama malesef olmadı ama diğer gördüğünüz kırmızı ve beyazların tohumları mevcut sevgiler saygılar...

Bu arada bütün arkadaşların ve dostların yeni yılını mutlu ve mesut geçirmesini temenni ediyorum...

Bengisan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön