View Single Post
Eski 05-12-2009, 21:12   #87
Nariel
Ağaç Dostu

Nariel's Avatar

Giriş Tarihi: 18-04-2008
Sevgili Vildan Sönmez, nevsune ve limon, teşekkür ederim

Kum zambakları tamamen torfa ekili, çok az sulandılar yazın bile. Çok sulanınca hemen yaprakları sararıyor, az sulayınca ise coştukça coşuyor. Son hali böyle:

Name:  DSC07920.JPG
Views: 868
Size:  68.1 KB

Sevgili limon, annem de bayılıyor çiçeklere, ben kışın okuldayken başlarından ayrılmıyor, her gün aralarında dolaşıp inceliyor; bir değişim gördüğünde telefona sarılıp bana haber veriyor "tomurcuk geliyor" ya da "ne oldu buna böyle" diye Yalnız soğanlı ve yumrulu bitkilerimi az sulamayı hala öğrenemedi, kaç tane çürüttü..

Ben gittiğimde tüm bakımlarını yapıyorum, sonrasında anneme emanet ediyorum. Bazılarına benden daha iyi bakıyor

Sevgili nevsune, scillalarımdan bu sene umudum az. Yazın kuru bir yerde saklamıştım ama çıkardığımda çoğu kupkuru olmuştu, elimde un ufak oluverdiler Acaba topraktan çıkarmadan mı saklamak gerekiyordu?

Çiğdemlerimden güzün ve baharın açanları sanırım Ramazan Bayramı'nda kumlu toprağa ekmiştim, güzün açanlar açmış ve görsel olarak epey hoş bir tablo sunmuşlar bizimkilere Ben yakından inceleyemediğim için bunlar hangi türdür bilmiyorum.

Bahar çiğdemlerinde ise hareket varmış ama çiçek henüz yokmuş.

İşte güzlük çiğdemlerim:

Name:  Fotoğraf0984.jpg
Views: 816
Size:  26.5 KB
Name:  Fotoğraf0976.jpg
Views: 848
Size:  31.5 KB

]Sevgili Vildan Sönmez, bu sene inşallah okulum bitiyor, yazın sizi gezdirebilirim

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön