View Single Post
Eski 29-10-2009, 19:38   #25
celalsungur
Ağaç Dostu
 
celalsungur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-08-2007
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 1,632
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Benim sevgili eşim, dünyanın en iyi ama en sakar erkeğidir. Olur da bir bardak su isteseniz ya bardağı ya sürahiyi kırar yahut da damacanayı devirir, mutfağı su basar. İsteyip istediğinize çoktan pişman olursunuz.
Güler Hanım, aşağıda güzel bahçeniz için değişik bir iki peysaj önerisi sunuyorum. Faydalanacağınızı umuyorum.

http://www.agaclar.net/forum/showpos...5&postcount=22

PÜF NOKTALARI
1-) Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin. Böylelikle tabak kirletmemiş
Olursunuz.
2-) Asla sade pilav yapmayın. Domatesli pilav yaptığınız da altını
Tuttursanız bile renginden anlaşılmaz.
3-) Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri asla yıkamayın. Kızgın
Yağa attığınızda çok kotu patlıyorlar.
4-)Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler. Şayet gecen ay
Yaptığınız tavuk kendi kendine kımıldamaya başladıysa kurtlanmış demektir.
Sakin yemeyin.
5-) Sebzeleri pişirdikçe vitamin değerleri düşer. Mümkün olduğunca
Olduğunca çiğ tüketin.
6-) Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir. İkiye ayırıp ortasından
Kaşıkla yiyebilirsiniz. Tencere kapağı en mükemmel tabaktır.
7-)Buzdolabının sebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi düşünmediğiniz
Şeylerin saklanması için idealdir. Bu bolüme konan şeyler nasıl olsa bir
süre sonra unutulur.
8-) Sebzeliğin kapağını sıkı kapatırsanız çürüyen şeylerin kokusu dolaba
Daha az yayılır.

celalsungur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön