![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() http://www.agaclar.net/forum/showpos...5&postcount=22 PÜF NOKTALARI 1-) Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin. Böylelikle tabak kirletmemiş Olursunuz. 2-) Asla sade pilav yapmayın. Domatesli pilav yaptığınız da altını Tuttursanız bile renginden anlaşılmaz. 3-) Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri asla yıkamayın. Kızgın Yağa attığınızda çok kotu patlıyorlar. 4-)Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler. Şayet gecen ay Yaptığınız tavuk kendi kendine kımıldamaya başladıysa kurtlanmış demektir. Sakin yemeyin. 5-) Sebzeleri pişirdikçe vitamin değerleri düşer. Mümkün olduğunca Olduğunca çiğ tüketin. 6-) Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir. İkiye ayırıp ortasından Kaşıkla yiyebilirsiniz. Tencere kapağı en mükemmel tabaktır. 7-)Buzdolabının sebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi düşünmediğiniz Şeylerin saklanması için idealdir. Bu bolüme konan şeyler nasıl olsa bir süre sonra unutulur. 8-) Sebzeliğin kapağını sıkı kapatırsanız çürüyen şeylerin kokusu dolaba Daha az yayılır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|