Herkese çok çok teşekkürler. Sevgili Jineop ne kadar teşekkür etsem azdır. Ekim ayını sabırsızlıkla bekleyeceğim. Adresimi özelden gönderiyorum. Gazanyaları iptal ettim diğerlerini de daha getiremişler zaten

Neyseki bugün yağmur yağdı ve ben hafta sonu toprağı belleyebileceğim.
Volare, Cumhur,acemifüsun, Nurcan Hanım, Özbey çok çok teşekkürler motivasyonunuz ve desteğiniz için.
Asıl güzel haberi vermek isterim . İŞE BAŞLADIM!! Nihayet. 1 senedir ne çalışmak geliyordu içimden, ne de beni işe almak isteyen vardı ortalarda

Ama bugün ilk iş günümdü.
Şimdi artık haftasonları ilgilenebileceğim bir bahçem var. Sıkıntıdan oturup kalkıp bitkilerile uğraşıp onları yormayacağım dee oluyor bu

Bir ara benden nefret ediyorlar çünkü biliyorum. ''''Yeter artık sulama... Offf budaya budaya bir tel dalım kalmadı... dediklerini duyar gibi oluyordum ara ara.. Rahat nefes alabilecekler
İncirin bir tanesini kestim. Top şeklini verdim. Sanki bodur bir incir türü gibi bahçede su an.
Gülleri budadım. Dikenli teli ortan çıkardım. Leylağımı külleme yüzünden ilaçladim. Hazır elim değmişken gülleri ve defneyi de ilaçladım. İki gül fidanı arasına fransız kadifesi tohumu ektim. İki tane çuham vardı bahçede onların yerlerini değiştirdim. Tüm bitkileri gübreledim. Yavaş salınımlı olanlarla. Kedi tırnağının tohularını topladım. Çarık çürük yaprakları temizledim saksılardaki bitkilerden.

Dün yaptım bunların hepsini
Resimleyeceğim yarın inşallah.
Seneye baharda resimlerini koyacağım bahçenin.