![]() |
|
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Herkese çok çok teşekkürler. Sevgili Jineop ne kadar teşekkür etsem azdır. Ekim ayını sabırsızlıkla bekleyeceğim. Adresimi özelden gönderiyorum. Gazanyaları iptal ettim diğerlerini de daha getiremişler zaten ![]() Volare, Cumhur,acemifüsun, Nurcan Hanım, Özbey çok çok teşekkürler motivasyonunuz ve desteğiniz için. ![]() Asıl güzel haberi vermek isterim . İŞE BAŞLADIM!! Nihayet. 1 senedir ne çalışmak geliyordu içimden, ne de beni işe almak isteyen vardı ortalarda ![]() Şimdi artık haftasonları ilgilenebileceğim bir bahçem var. Sıkıntıdan oturup kalkıp bitkilerile uğraşıp onları yormayacağım dee oluyor bu ![]() İncirin bir tanesini kestim. Top şeklini verdim. Sanki bodur bir incir türü gibi bahçede su an. Gülleri budadım. Dikenli teli ortan çıkardım. Leylağımı külleme yüzünden ilaçladim. Hazır elim değmişken gülleri ve defneyi de ilaçladım. İki gül fidanı arasına fransız kadifesi tohumu ektim. İki tane çuham vardı bahçede onların yerlerini değiştirdim. Tüm bitkileri gübreledim. Yavaş salınımlı olanlarla. Kedi tırnağının tohularını topladım. Çarık çürük yaprakları temizledim saksılardaki bitkilerden. ![]() ![]() Resimleyeceğim yarın inşallah. Seneye baharda resimlerini koyacağım bahçenin. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|