View Single Post
Eski 17-07-2009, 11:58   #1227
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akcan67 Mesajı Göster
Sn.Halil Bey
Daha önce hiçbir şekilde kimyasal bir ilaçlama yapmadım.

Sadece eskiden köylerimizde ekin ekmek işerini hep klasik yöntemlerle yaptığımız için beklenen verimi alamadığımızdan dolayı gurbete çıkmak zorunda kaldık.
Şimdi memlekette tarlalar boş duruyor.İnanın otlatacak hayvan bile kalmadı desem yeridir.
Bilemiyorum ama belkide oğuz beyin dediği gibi TARIM YENİDEN BAŞLIYOR dur.Bunu hep beraber zaman içinde göreceğiz.Saygılarımla
Sn.akcan67,

gerçekten özür dilerim.

Ben sizi B5A bölümünde soru sorarken görmüştüm. Kullandınız sandım.

Kükürt ve topaş kullandınız mı diye sormuştum. Kullanıp kullanmadığınızı bilmiyordum.

Mesajlarınızda 200 m2 diye bir şey okudum. 30 m2 lik seranızı biliyorum.

Orada da yanılmışım.

Beni ''4 ve ya 5 dönüm arazi alacağım orada uygulama yapacağım'' düşünceniz kaygılandırmıştı.

Ayrıca sizi hobi bahcesi (sera da) yapıyor ve bunun için zamanınız olduğunu sanmıştım.

Size yönelmemin asıl sebebi, bionem denemelerimde bir çok kez başarılı sonuçlar alırken, bazı yerlerde özellikle de küllemede mücadelesinde başarısız oldum.

Orada da üç gün ara ile on defa uygulamada başarılı oldum.

Bazı uygulamalarda hastalığı durdurur ve baskılarken, bazı uygulamalarda külleme hala devam ediyor.

Ben bu denemelerimden yola çıkarak, sizin de denemelerinizden yararlanmak istemiştim.
Bionem ve ROA dan umutluyum. Bir yerlerde yanlış yapıyor olabiliri(iz)m.
Bu konu da ruhsatları da var. Hem de insan ve toplum sağlığına yararlı bir ürün.

Yoksa hiç işim olmaz.

İlk defa bir ürün için bu kadar uğraşıyorum. Dilerim benim ve sizlerin de emekleri boşa çıkmaz.

Tekrar özür dilerim.

Sen iyi bir arkadaşsın, biliyorum.

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön