View Single Post
Eski 17-07-2009, 11:02   #1224
akcan67
Ağaç Dostu

akcan67's Avatar

Giriş Tarihi: 02-04-2009
Sn.Halil Bey
Öncelikle yukarada mesaja konu olan yazıyı daha önce farketmediğim için şimdi cevap verme hakkımı kullanmak istedim.Daha önce olmalıydı.Deneme yaptiğım alan olarak gördüğünüz sera sade 30 metrekarelik bir alan.Bunu deneme için değil sadece sağlıklı ürün yetiştirmek için yapmıştım.Daha önce hiçbir şekilde kimyasal bir ilaçlama yapmadım.Yanlış takip etmişsiniz çünki b5a uygulaması da yapmadım.Gelelim asma konusuna.Bahçemde sadece 3 adet asma var.bionem uygulamasını sadece 1 tanesine o da yapraktan uygulama yaptım.Üçüncü uygulamadan sonra devam etmedim.(edemedim)B5A uygulaması yapmadığımıda yinelemek isterim.Ben profosyonel falan değilim.Sadece eskiden köylerimizde ekin ekmek işerini hep klasik yöntemlerle yaptığımız için beklenen verimi alamadığımızdan dolayı gurbete çıkmak zorunda kaldık.Şimdi memlekette tarlalar boş duruyor.İnanın otlatacak hayvan bile kalmadı desem yeridir.Bilemiyorum ama belkide oğuz beyin dediği gibi TARIM YENİDEN BAŞLIYOR dur.Bunu hep beraber zaman içinde göreceğiz.Saygılarımla

akcan67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön