View Single Post
Eski 18-10-2006, 22:28   #62
mcdogan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-09-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lerdemir
Yaaa işte böyle MCDOĞAN,

Daha dün "kırmızı" için bizler sana temin edelim diyorduk sana; şimdi ise baksarısı vaarr, beyazı varr, yavruağzı bile var diyen sensin... Ee, kader işte...

Şaka bir yana, sarı, beyaz ve yavruağzı renklerden -eğer mümkünse tabii- 2şer adet minik çelikçiklere talibim şimdiden...

Teşekkürlerimle

Levent
Beni sizler varettiniz.Sağolun varolun . İstediğiniz renkleri yollamaktan zevk duyarım fakat şu anda sopa gibiler.Diplerinden filiz veriyor ama çeliklenecek kadar değiller.Daha çok küçükler.Fotolarını çeker yollarım.Bu arada felaket yaprak döküyorlar .Kış geldi diyemi yoksa bir dertlerimi var.Onlarda ben gibi kış geldimi depresyonamı giriyor ne?Onları bulana kadar canım çıktı birde kururlarsa dayanamam(gider birer tane daha alırım dermişim ).
Bu arada dikkat ettim filizleri sopadan daha hızlı büyüyor.Tahminen 2 aya kadar çelik alınabilecek hale gelirler.O zaman size gönderirim,fakat benim köklendirmemi beklemeyin onlarcası elimde kaldı.Keser sarıp sarmalar yollarım.Gerisi size kalmış.
Önümüzdeki ay yine bana hatırlatırsanız iyi olur.Bakarsınız büyüyeceği tutar,unuturuz munuturuz.Çekinmeyim.

mcdogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön