View Single Post
Eski 22-06-2009, 04:06   #823
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Kalıntılar

Sn.Oğuz bey.
yukarıdaki masajlarınızdaki bilgi bombardımanı için çok sağolun.

Bu verdiğiniz bilgiler benim için referans olarak kullanılaçaktır.

Eskiden, kullanılan Kimysalların içinde en az zehirli ve etkisi en kısa olanları hep savunarak bu günlere geldim. Kötünün iyisini savunmaktan başka çarem de yoktu.

Şimdi her yerde ve her koşullarda sonuna kadar savunabileçeğim, alternatif ürünler olan mikrobiyaller var. Sizinle ilk karşılaşmamız zeytin bölümünde oldu.
Ve bu başlık atıldıktan sonra da hep ilgiyle takip ettim.

Ve size ürünüz olan bionemle ilgili hiç mesaj yazmadım. Ama hep heyecanla takip ettim.
Taki Sn.Horoz 20 nin ben, bionemi asmalarımda kullanıyorum demesine kadar.

Çoçukluğumdan beri üzüm yetiştiriliciği yaptığım için (şimdi yiyeçek kadar, şarap, pekmez_gün balı_ biraz kurutup kışın yiyeçek kadar _ bu arada sattığımız bağın_ 3 ton kadar_kuru üzümlerini hala satamadık) bionemin asmalarda özellikle küllemeye karşı kullanılması daha da dikkatimi çekmiş ve tartışmalara katılmiştım.

Sonra da bu noktaya geldik.

Bana, ürettiğiniz bu ürünlerle yeni bir ufuk açtığınız için sizlere teşekkür ederim.

Hala, bir hastalık için, ilçe tarıma, zıraat odalarıma ya da samimi olduğum ilaç satan mühendis arkadaşıma gittiğimde önüme birbirinden zehirli ilaçları sıralıyorlar.

Peki bu hastalık için kalıntı içermiyen bir ürün yokmu? Ya da mikrobiyal bir gübre(ilaç) yok mu, meselela bioneme benzeyen (acaba biligisi varmıdır diye) sorduğumda yüzüme öyle bakıyorlar ki, sanki uzaydan gelmişim.

Kızıyorum.
Ben sizden bir hastalık için ilaç istediğimde, bana seçenek sunmalısınız. Bak bu kalıntı bırakır, insan sağlığı için iyi değildir, bu ise kalıntı bırakmaz insana zararı
yoktur, demelisiniz, bizlere bu konuda yol gösterecek olan kişiler sizler değilmisiniz, dediğimde....!

Şimdi sonuna kadar savunabileceğim mikrobiyller var.

İnşallah Allah utandırmaz.

Verdiğiniz tüm bilgiler için çok teşekürler.

(bu arada ben ürünlerinizi zeytinde pamuklu biti tartışmasından beri denemek için, kullanıyorum. siz bunun nasıl olduğunu bilirsiniz. Sonuçların hepsi mükemmel.
Sadece küllemenin iyice yayılmasını bekledim ondan sonra kullanmaya
başladım.Sonuclarını bende merak ediyorum, bu da ürünün kullanma talimatlarına uygun değil zaten.)

Başarılar diliyorum. İnşallah Allah sizi de utandırmaz.

saygılar

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön