View Single Post
Eski 16-06-2009, 10:22   #25
cantokuri
Yeni Üye
 
cantokuri's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-12-2006
Şehir: Bakü, İstanbul, Antalya
Mesajlar: 27
Efendim sondan başlayalım; yazımı biraz hızlı yazdığım ve vaktim olmadığı için çok üzerinde duramadım haklısınız; ama siz üzerinde durduğunuz halde imla ve anlatım hatalarınızı görüyorum, ben de sizi uyarmış olayım öyleyse...

Diğer taraftan ağaçların neden söküldüğünü gayet açık anlattığımı düşünüyorum, "zincirin en alt (bir?) halkası" diye bahsettiğiniz köylüler, hem ağaçların öldürülmesinde, hem de yaşatılmasında önemli rol oynuyor. Ha balığın baştan koktuğunu herkes biliyor zaten. Peki başı koparıp atılamıyorsa ne yapılacak? - Kuyruk başının çaresine bakacak.

Özet olarak; tabi ki ben de hiç memnun değilim bu güzelim ağaçların yerlerinden edilip, yaşam tehlikesi alarak başka yerlere nakledilmesinden. Bu nedenle hepsine özenle isim veriyorum ve elimden geldiğince yakın tarihteki öykülerini yazarak en azından görenlerin saygı duymasını sağlamaya çalışıyorum. Ama bu işlem yapılacaksa, bu ağaçlar kesilecekse ve devlet üzerine düşeni yapmıyorsa, işte bizim yapabildiğimiz bunlarla sınırlıdır.

Saygılar

cantokuri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön