Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen
Mikrobiyal gübreleri sayıyorum.Tabi bildiklerimi. Genelde aynı bakteri kullanılır.
Dört **** beş çeşittir.
Eğer bakteri ismi gizleniyorsa, o bir başka tiçari isimle bir başkası tarafından kullanılıyordur.
Biofer
Bio_one
Biophoskey
B5A (sıvı mikrobiyal olanı)
Sonuclar olumlu olursa (yağcılıksınırlarızorlanarak) ürün üvülecektir.
Sonuçlar olumsuz olursa susma hakkı kullanılaçaktır.(bu da bir tepkidir)
Ayrıca risk eşiği sınırlarına dikkat edilecektir.
Teşekürler.
|
SN.Halil Önen ;
1.Madde :Öncelikle bir düzeltmede bulunayım yukarıda yazdığınız Biophoskey ,Biofer ,B5A isimli ürünler mikrobiyal değildir .Tesciline bakmanızı tavsiye ediyorum.Genelde aynı bakteri falan da kullanılmaz

Bakteri ismini gizlemenize gerek yoktur sebebi kim izole edebilirse o ruhsat alabilir. İzole edmeyenlerde tescil alamaz ( Kendilerini avuturlar ) bunları iyi araştırıp yazarsanız kanımca sizin bilgisizliğiniz tescillenmemiş olur.
2.Madde :Sizin daha önceden yazmış olduğunuz kinayeli yazılarınıza ve görüşlerinize her zaman saygı ve anlayış içerisinde davrandım.Bionem ile kişisel bir sorun yaşıyorsunuz ve bunuda belirtmişsiniz ( Hastalıklara karşı ) . Ancak artık bu yaşadığınız sorunu bilimsel yayınlar eklesemde , forumda ki diğer kullanıcılarım uygulamalarını ve paylaşımlarını olumlu yönde yazmış olmalarına rağmen sizi anlamakta zorluk çektiğim bir tutum içerisindesiniz.
3.Madde :Siz sussanızda susmasanızda herkesin bir fikri , düşüncesi ve en önemlisi Bionem kullanan forum üyelerimizin paylaşımları ortada.