Sn. Tuna66;
Önce şişlere etlerle sarmısağın beraber dizilmesinin olamayacağını belirtmek isterim, ya sarmısaklar yanar ya da etler çiğ kalır. Olmazsa olmaz değil ama sarmısakları ayrı şişte yapmak daha iyi, böylece sarmısaklarıda yiyebilme şansı olur.
Elektrikli ocak yapma fikrinize gelince, elektrikli ocak ayrı şey, elektrikli Tokat Kebabı ocağı ayrı şey

Rezistansların malzemeye uzaklığından tutunda, ocak iç ısısını ayarlama ve sabit tutma vs. vs. çok zor iş. Bunu başaran üreticinin söylediği "ocağın pişirmesini tutturabilene kadar, yaktığım etlerle, hiç ettiğim malzemenin, hiç ettiğim elektrik tesisatının hesabını bilmiyorum".
Gözünüz kesiyorsa buyrun, ilk müşteriniz benim
Tokat Kebabını tatmak istiyorsanız, arkadaşınız becerebiliyorsa onu sıkıştırın, yoksa maalesef Tokat'a gitmekten başka şansınız olduğunu sanmıyorum.
Selamlar, saygılar.