View Single Post
Eski 29-04-2009, 14:11   #3134
maki01
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Hepinize çok teşekkür ediyorum.. Ne çok şey öğreniyorum sizlerden. 54 yaşındayım.Son 30 yıldır evimde şu ya da bu nedenle afrika menekşem oldu. Hep kaybettim aldığım ya da hediye gelen menekşelerimi. Çogaltamadım hiç.Son aldığım menekşe 3 yıldır yaşıyor.Çiçek de veriyor .İlk kez menekşem yerini sevdi demiştim içimden.Duvar tipi klimanın sökülmesinin ardından kalan boşluga buzlu camlı bir pencere yapılmıştı.Olukça yüksek aklıma geldikçe su veremediğim bir nokta.
Formu okuyunca kavradım. Çok kötü bakmışım menekşelerime..
Tüm mesajları okuyamadığım için sizlerden özür diliyorum. 4. sayfaya gelebildim. Tekrar sorusu olacak belki de. Menekşemin gövde kısmı cok uzadı. Dün gece sizden ögrendiklerimle toprağını kontrol ettim. Henüz kökle dolu değil. Saksısını da boyuna göre büyük seçmişim sanırım. Gövde uzadığı için sallanıyor sanki.
Ne yapmalıyım?
Başka bir saksıya alıp gövdeyi içine alacak şekilde yeniden eksem olur mu ya da hiç dokunmasam mı?
Tekrar teşekkür ediyorum çiçekler konusunda benim kadar cahil birini bile eğittiğiniz için ya da yarın evi taşınacak birini bugün ekran başına oturttuğunuz için..
Sevgiler

maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön