View Single Post
Eski 26-04-2009, 22:36   #8
bonsaisan
Ağaç Dostu
 
bonsaisan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-10-2005
Şehir: İzmir
Mesajlar: 2,793
BEnde fotğrafları ekliyyim dedim güzel bir toplantı oldu Karşıyaka fidanlığı farklı türlerde fidanlar ve çiçekler için çok güzel bir mekan şehrin içinde olmasına rahmen oraya gelenleri farklı ve şehirden uzak bir boyuta taşıyor.

Öncelikle figen hanıma çok teşekür ederiz.

Fidanlık hakkında verdiği bilgiler ve fıstıkçamı ve kızılçam tohumlarının filizlenip yetiştirlmesi konusunda çalışmaları aktarması ayrıca ülkemizde ekonomik bir değeri olan mantarmeşesi türü hakında çalışmalar ve ayrıca çeşme bölgesine ait sakız ağaçı çalışmaları dinlemeye değer konulardır.


Birazda fotğraflar ekliyerek konuyu görsel olarakda destekliyeyim dedim.




Ayrıca bonsai üzerine Karşıyakadan aramıza katılan yeni üyelerimizin bonsai nin kısa bir tanımı ile başlayıp bonsai için uygun fidan seçimi ve bu konunun bize kzandırdıkları konulu kısa ama öz bir anlatım oldu.

Umuyorum ki bundan sonra bu toplantıların devamı karşıyakada da devam ediçektir.

Konu ile ilgili birazda görsel ekleyeyim dedim.
Görseller için beni hiç bir zaman bu konuda yanlız bırakmayan ve destek verem eşime de buradan huzurunuzda teşeküretmek isterim.

Malum her başarılı erkeğin arkasında ona üzerinde çalıştığı konuda destek veren bir bayan muhakkaki vardır.

MEvsimin sıcak geçmesinde dolayı görsel bir uygulama çalışmasını ağaçlar üzerinde yapamasakda 2 yıldır üzerinde çalıştığım bir ulmus cinsi karağaçaımın yaprak küçütme metodu ile yapraklarının görsel olarak nekadar küçüldüğüne ve daları üzerinde yaptığım değişiklikleri anlatmaya çalıştım.


bonsaisan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön