[QUOTE=Müjgan;351530]
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gece
Döndüm :-) hem de ellerimi çamura bulayıp, döndüm, ayıptır söylemesi kiraz dikip, bir sürü karanfil şaşırtıp, gül çeliği dikip "döndüm".
Hoş geldiniz, siz başlamasanız başlayacağımız da yoktu yani İlk "gaz" hep çok önemlidir.
"..............]"
Gerçi henüz, başlangıçta belirlenen 11 karakterden benceğiz dahil 5'i (her ne kadar ötekiler koyu bir biçimde ilk mesajda güncellense de benim ismim geceyi temsil eden baykuşun yanına silik, italik (devrik cümleler misali, yan yatık) olarak bile eklenmemiş ama olsun, herhalde benim "sulandırma" sorunum olduğu için böyle uygun görülmüş, olsun, ne yapalım.)
Sizin isminiz de bu sitemkarane tavırla değil ama, unutulduğu için değişmemişti. Az önce anımsayıp düzelttim.
2. Ağacın dalındaki bilge ve çenesi düşük baykuş (geceyi ifade edecek):GECE
|
Ohooo!.. Haylidir ortalıkta görünmeyen gece kuşu bir döndü pir döndü...

Gerçi ikimiz gizli bir oturumda barış çubuğu tüttüreli hayli oluyor.
O günden sonra barış amblemlerinde güvercin yerine ağzında bir zeytin dalı olan bir baykuş çizmenin daha anlamlı olacağını düşünmeye başlamıştım....
Müjgan Hanım atlamış; Geceyi temsil eden baykuşun tescili için zat-ı alilerinden müsbet bir cevap gelmediği için koyulaştırılmamıştı. Ama şimdiki irade-i beyan aşikar ve sarih olması sebebiyle tescili en koyusunan yaptık gitti. Hayırlı olsun... Yarı belgesel, yarı dramatik, yarı kurgulu öykümüze başka katılımcı olmazsa belki de bir ucundan başlarız. Belli mi olur?...