Merhaba Arsakay ;
Ne yazdığımı çok iyi bildiğim için kendi yazılarımı tekrar okumadım ama önerin üzerine sayın fmt79’un yazılarını tekrar okudum.Sayın fmt79 yazılarında ağırlıkla iki konu üzerinde duruyor.İlki destekleme ve kooperatifçilik diğeri ise yapılan eylemler.Zaten kendisi de 02.08.2006 saat:22.19 tarihli yazısında desteklemenin nasıl olması hakkında fikrini belirttikten sonra ‘ Emniyet müdürünün görevden alınmasına gelince;’ diye ayrı bir paragraf açıyor.
siz eğer benim yazılarımı dikkatli şekilde okuduysanız yapılan eylem konusunda tek satır yazmadığımı fark etmiş olmanız lazım bu yüzden sorduğunuz sorunun muhatabı ben değilim.Ben fmt79’un 01.08.2006 saat 19:03 tarihinde yazdığı yazıya 02.08.2006 saat 18:12 ‘de yazdığım yazıda ‘ ben bu bağlamda fmt79’un sözlerine katılıyorum diye yazdım.
Sayın fmt79’UN 01.08.2006 saat:19:03’de yazdığı yazı incelenirse yazısının son kısmında o da sadece 4 satır ile orada yapılan yol kesme eyleminden bahsediyor.
Hayatımın hiçbir döneminde şah **** mat olmak gibi bir kaygım olmadı biz burada sadece fikirlerimizi yazıyoruz bunun için kimsenin (en azından benim) farklı çıkarlar peşinde olduğunu sanmıyorum.Bu yüzden kaygılanmayınız.
Sevgili Malina’nın çizdiği çizgiyi ve sitenin sınırlarını çok iyi biliyorum ve bu çizginin dışına ne bu konuda ne de kavaklar konusunda çıkmadım.
Ben hala bu konunun teknik düzeyde politikaya bulaştırılmadan yazılması ve tartışılması taraftarıyım.
Siz de bu konudaki fikirlerinizi yazarsanız sanırım tartışmamıza farklı bir getirebiliriz.
|