Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Penelophe
... Mine Hanım hem rahatsız olduğu için hem de işleri olduğu için gelememişti...
|
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben de sizi tanımayı isterdim ancak bedelini önceden yatırmış olduğum bir eğitime katılmam gerekiyordu. Tarih kesinleşmemişti, bu yüzden eğer katılabilecek olursam haber veririm demiştim Penelophe' ye. Ancak tarih kesinleşti ve eğitime gittim. Bu arada yine hersene kesinlikle takip ettiğim Ödemiş Fuarı' ndan başka İzmir'deki tarım Fuarı' nı da kaçırmış oldum.
Rahatsızlığımdan bahsetmemin sebebi de şudur, gelebilecek olsaydım da sizlerle uzun süre sabahtan akşama kadar gezemezdim. Penelophe sabahtan arayıp neredesiniz deyince, hem gelemeyeceğim, hem de gelseydim de bu aralar ancak iki saat kadar sizlerle birlikte olabilirdim, sabahtan başlayarak katılamazdım diye izah etmek içindi. Gezinin sadece fuardaki bölümüne orada olmayı istemiştim ki, bir süs bitkileri fuarında olası soruları cevaplayayım. Bu yüzden İzmir' de yerini ve zamanını ayarlamaya çalıştığımız bir eğitim hazırlığındayız. Eğitimde soruları cevaplayacağım serbest bir bölüm de olacak.
Güler Hanım ve Cemal Bey ile tanışamamış olmayı da uygun bir zamanda bir İstanbul ziyareti ile telafi edebilmeyi diliyorum.