![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Rahatsızlığımdan bahsetmemin sebebi de şudur, gelebilecek olsaydım da sizlerle uzun süre sabahtan akşama kadar gezemezdim. Penelophe sabahtan arayıp neredesiniz deyince, hem gelemeyeceğim, hem de gelseydim de bu aralar ancak iki saat kadar sizlerle birlikte olabilirdim, sabahtan başlayarak katılamazdım diye izah etmek içindi. Gezinin sadece fuardaki bölümüne orada olmayı istemiştim ki, bir süs bitkileri fuarında olası soruları cevaplayayım. Bu yüzden İzmir' de yerini ve zamanını ayarlamaya çalıştığımız bir eğitim hazırlığındayız. Eğitimde soruları cevaplayacağım serbest bir bölüm de olacak. Güler Hanım ve Cemal Bey ile tanışamamış olmayı da uygun bir zamanda bir İstanbul ziyareti ile telafi edebilmeyi diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Her zaman ne demek. Sizi ağırlamak bizlere onur verir. İzmirde vermeyi planladığinız eğitime zaman akışıma uyarsa katılmak isterim doğrusu. Forma yazdıklarınızdan tüm ağaçlar net olarak bilgileniyoruz. Açıklamalarınız için çok teşekkürler. Size yapacağınız bütün çalışmalarda başarılar diliyorum. Saygıyla. |
|
|
|
|
![]() |
|
|