Merhaba,
Sn. Malina, Şöyle yazmışsınız.
Siz de bir karar verseniz iyi olacak
"Bazan hesap soracaksınız ama 2B gibi olaylarda hesap sormaktansa satıp kurtulacaksanız" diye yazmışsınız.
Yazdıklarımdan o sonucu mu çıkardınız? Ben kimseye hesap sorulmasın demiyorum. Aksine yazımı "konulmuş koruyucu kanunların bypas edilmesine seyirci kalmamalı ve Ulu Önderin bize vasiyet ettiği üzere, dahili bedhahlara da hesap sormalıyız.
Kanunları çiğneyen kim olursa olsun hesap verdirilmeli." diye bitiriyorum. Lütfen bir daha göz atınız.
Ama sunu da tekrar belirtmekte fayda görüyorum. 50 yıldır gelmiş, geçmiş hiçbir hükümet devlet veya orman arazilerini işgal edenlerden hesap soramadı. Dahası oylarını almak uğruna bazı belediyeler göz yumdu, bazı belediyeler de oy kaybederim kaygısı ile kaçak yapılaşmanın bile üstüne gitmemeyi tercih etti.
Devlet ve orman arazilerinin istilasına sebep olan veya göz yumanların, Huzurunuzda hepsini lanetliyorum. Ayrıca 2/B Arazilerini işgalden kurtarıp, üzerlerindeki kaçak yapıları yıkabilecek bir parti var da haberimiz mi yok?
Hodri Meydan 2/B lerin işgalini önleyip üzerlerindeki kanunsuz yapılaşmayı önleyebilecek olana oy veririm. Ama rüya görmeyin. Gerçekçi olalım lütfen.
Sn Todor, yazdıklarınız çok güzel. İnşallah yaptıklarının bedelini öderler.
Saygılar.
|