Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Özlem
Merhaba,
Öncelikle sitemize hoş geldiniz.
Site katılımcılarımızdan Türkçe kullanımına belli bir özen ile yaklaşmalarını bekliyoruz. Daha fazla bilgi için, Forum Kuralları, Forum Yardım ve Forumda, Türkçenin doğru kullanımı hakkında adreslerindeki konuları okuyabilirsiniz.
Aşağıda alıntılanan, hiç büyük harf kullanmadığınız mesajınızı, "Düzenle" bağlantısını kullanarak, yeniden gözden geçirmenizi; gerekiyorsa diğer mesajlarınızda da düzeltme yapmanızı ve daha sonra yazacaklarınızda da özenli davranmanızı rica ediyoruz.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi muhikan
daha önce de birçok kez bu haberlerle karşılaştım. ama çoğu yerel mahkemenin verdiği kararların üst mahkeme, yanlı değilsem danıştay, tarafından bozulduğunu ve sonuca ulaşılamadığını biliyorum. benim de hiç kullanmadığım telefon için aylık 14 YTL gibi bir rakamı ödemek zoruma gidiyor ama çözüme ne şekilde ulaşılır bilmiyorum.
|
Kişisel bilgilerinizi düzenlerken mesleğinizi aşağıdaki kısaltma ile ifade etmişsiniz.
Bunu da lütfen, Türkçe, açık bir şekilde yamanızı rica ediyoruz.
Benzer bir durum karşısında kullanıcı sözlesmesinde de belirtildiği üzere, üyeliğinizin kısmen ya da tamamen iptal edilebileceğini hatırlatmak isteriz.
Tesekkürler ve iyi çalışmalar,
Agaclar.net Yönetim
|
yazım kuralları konusundaki uyarınızın gereksiz olduğunu söyleyerek başlayacağım. farkettiyseniz noktalama işaretleri konusunda gereken özeni göstermeye çalışıyorum. büyük harf konusuna gelince, bildiğiniz üzere yazım programlarında nokta işaretinden sonra bir boşluk bırakınca harf otomatik olarak büyük olarak yazılır. ben de her noktadan sonra boşluk bırakmaya özen gösteriyorum ama harf büyük olarak kaydedilmiyor. belki forumun böyle bir özelliği yok ya da böyle bir özellik yüklenmemiş. tembellik mi dersiniz, üşengeçlik mi bilmiyorum ama ben cümle başlarında Shift'e basmak zorunda bırakılmamalıyım.
yanlış olduğunu düşündüğüm diğer hususta, üyeliğimin iptal edilmesi ile tehdit edilmem. hem foruma aktif katılım bekliyorsunuz hem de ufak bir yanlış için üyeliğimin iptal edileceğini söylüyorsunuz. forumdan atılma korkusunun üstesinden gelmek için hiçbir yorum ve paylaşımda bulunmadan pasif olarak forumu takip mi etmeliyim?
meslek konusundaki uyarınız için teşekkürler, hemen değişikliği gerçekleştiriyorum.