![]() |
|
![]() |
#11 | |||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2008
|
Alıntı:
yazım kuralları konusundaki uyarınızın gereksiz olduğunu söyleyerek başlayacağım. farkettiyseniz noktalama işaretleri konusunda gereken özeni göstermeye çalışıyorum. büyük harf konusuna gelince, bildiğiniz üzere yazım programlarında nokta işaretinden sonra bir boşluk bırakınca harf otomatik olarak büyük olarak yazılır. ben de her noktadan sonra boşluk bırakmaya özen gösteriyorum ama harf büyük olarak kaydedilmiyor. belki forumun böyle bir özelliği yok ya da böyle bir özellik yüklenmemiş. tembellik mi dersiniz, üşengeçlik mi bilmiyorum ama ben cümle başlarında Shift'e basmak zorunda bırakılmamalıyım. yanlış olduğunu düşündüğüm diğer hususta, üyeliğimin iptal edilmesi ile tehdit edilmem. hem foruma aktif katılım bekliyorsunuz hem de ufak bir yanlış için üyeliğimin iptal edileceğini söylüyorsunuz. forumdan atılma korkusunun üstesinden gelmek için hiçbir yorum ve paylaşımda bulunmadan pasif olarak forumu takip mi etmeliyim? meslek konusundaki uyarınız için teşekkürler, hemen değişikliği gerçekleştiriyorum. Düzenleyen muhikan : 04-09-2008 saat 08:02 Neden: harf eksikliği |
|||
![]() |
![]() ![]() |
|
|