Merhabalar !
Yukarıdaki yazılanları okuyunca öyle mutlu oldumki burdan bunları anlatabilirmiyim bilemem. İşte anadolunun güzel insanları eleleyiz yine bu sefer düşmana karşı değil kuraklığa ve küresel ısınmaya, cehalete neye diyecekseniz deyin.
Kapadokyanın bu güzel köşesinde ağaçlar net üyeleri olarak sizlerin yaptığı çalışma gerçekten harika. Başta Tamtutulma olmak üzere hepinizin önünde saygıyla eğiliyor ve sizleri doyasıya bir abi olarak öpüyorum. Akşam nasıl destek verebilirim diye düşündüm. Benim bu kadar uzaktan yapacaklarım sınırlı. Yalovada küçücük bir seram var bir köşesinde size bölgeye uygun küçük küçük bitkiler üretip sarıp sarmalayıp göndermeyi planlıyorum. Karınca kaderince.
Güzel At ülkesini 15 gün önce gezme şansım oldu. Ürgübe bayıldım. Siz başkanla görüşün sizden ricam email ve telefon numaralarını burdan yazın bizlerde sizleri destekleyelim diye düşündüm bir an. Ne derler anadoluda "Deveden büyük fil var" bu sözü çok severim. Ne demek istediğimi anladığınıza inanıyorum. Hoş sanırım ürgüp gibi bir cennetin başkanı eminim elinizi boş çevirmez. O bölgede mezarlık selvisi dediğimiz bir selvi var olurmu eğer olursa size Yalovadan çok daha fazla tüplü fidan ayarlayıp gönderebilirim.
Yalnız değilsiniz. Yalovadan hepinize kucak dolusu selamlar.
Saygıyla.
|