Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi enigma_6643
belkide akp hümetinin bilmedende olsun yapacağı en güzel şeydir.ben İZMİR BERGAMA'ya bağlı kozak yaylasında yaşıyorum.zamanında ATATÜRK bu bölgede bulunan ormanları köylülere tapu karşılığı dagıtmış.bu yöre inanların geçim kaynağı ise orman ürünleri ve hayvancılık.o kadar iyi korunuyorki bu bölgedeki ormanlar belkide bir asırdır hiç yangın çıkmamış bu bölgede.
|
Merhabalar !
Enigma_6643 arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca ve bunu özelleştirmeye örnek gösteren arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca nutkum tutuldu. Birisinde yöre halkının kalkınması ve geçimini sağlaması için adaletli bir dağıtım ve insanımızı işin içine katma var ve doğru olan bu bunun tersini savunmak bu ülke insanına ve yaşayanına saygısızlık.
Diğerine gelince özelleştirmeyi yaşayan birisi olarak şunu söyleyebilirim. Bizler hala cicili bicili bir şey sanıyoruz özelleştirmeyi. Özelleşecek ve problemler bitecek mantığını bir türlü çözmüşte değilim doğrusu. Bakanımızdan sade vatandaş olarak bizlere kadar çoğumuz bir şeyin farkında değiliz bunlar bizim değilki bizden öncekilerin. Bize bırakmasalar ne yapacaktık merak ediyorum. (X ) şahıs veya şirketi işletmesini aldı ormanın diyelim. Koruyacağınınımı sanıyorsunuz. Diğer yapılan özelleştirmeleri bir incelersek ne demek istediğim açık açık görülebilir.
Gazinin yaptığının mantığını anlamak o kadarda zor değil. Asıl sahibi işin içine katıp ona sahip çıkmasını sağlamaktan başka bir şey değil. Hala geçte değil diye düşünüyorum. Benim bunları yazmaktaki amacım kimseyi kötülemek veya birilerine yaranmak falanda değil. Çözümün bu olduğuna inanıyorum. Sizler farklı düşünebilirsiniz onada saygı duyarım.
Saygıyla.