Konu: Kanser
View Single Post
Eski 03-08-2008, 00:44   #9
polatuz
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 10-11-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 343
Kanser

Kanser yaşamımızın bir gerçeği. Piyango gibi bir şey. Aramızdan birileri bu hastalıkla karşı karşıya geliyor. Kimimiz de yaşama veda ediyor. Bu piyango bir gün bize de çıkabilir. Bu olgu ile giderek daha fazla sıklıkta karşılaşmaya başladık. Tıp bu hastalık karşısında her zaman başarılı olamıyor(!).
Amacım klasik tedaviler hakında bir tartışma başlatmak değil. Bu konuyu okuyan veya gelecekte okuyacak bu hastalığa yakalanan bireylerin, tıbbi tedavilerini sürdürmeleri çok önemli. Ama tıbbi tedavilerinin yanısıra izleyebilecekleri, destekleyici bitkisel tedavi yöntemleri de, bitkilerle ilgili böyle bir forumda tartışılmalı bence.
Konu çok hassas olduğu için ifadelerimi olabildiğince hassas seçtim. Böyle bir konuda yazan herkesin de bence aynı hassasiyeti göstermesi gerekiyor. "Mucize tedavi" gibi abartılı ifadelerden kaçınarak bu konudaki bilgileri paylaşalım. Bu konuda mesela Noni bitkisinin etkileri çok tartışılıyor. Sadece kanser hastalarının tedavisi için değil, bu hastalığa her geçen gün daha yüksek yakalanma oranlarını düşürmek için de bitkilerden nasıl yararlanabiliriz, bunu tartışmak için bu başlığı açmak istedim.

polatuz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön