![]() |
|
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2020
|
Beyaz Yumurta Patlıcan
Bitki türü: Sebze • Bitki ömrü: Çok yıllık • Tohum Türü: Patlıcan • Tohum çeşit adı: • Tohum kaç yıldır sizdedir (kaç yıldır bu tohumdan bizzat üretim yapıyorsunuz):2 • Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Havran Balıkesir • Tohumun kökeni (size nereden geldi): Ağaçlar.net tohum paylaşım etkinliği (notlarıma baktım ancak kimden temin ettiğimi bulamadım) • Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Diğer patlıcanlarla mesafeli ekildi • Tohumu ilk paylaşan: Sn bakidilek sitedeki bir üyeden satın almış • Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): yok • Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan):yok • Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: yok • Hasat yıl ve ayı: 2024 eylül • Bitki tipi ve gelişim durumu: Küçük bir yumurta kadar boyu var hem görüntüsü güzel lezzeti bizim damak tadımıza uymadı. • Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: Küçük, beyaz, yumurtanın birebir kopyası meyveler • Yetiştirme özellikleri: 1. Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli: İlkbaharda viyollere ekilip sonrasında fide olduğunda bahçeye geçirilebilir 2. Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler (soğuk katlama vb.) :Yok 3. Toprak, su, besin ve ışık gereksinimleri: Su ve ışığı seviyor 4. İklim gereksinimleri 5. Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: Beyaz yumurtalar kartlayıp sarı yumurtalara döndüğünde |
![]() |
![]() ![]() |
|
|