![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Bakın nasıl bir kargo gelmiş .. Bu videoda 2020-2021 agaclar net tohum paylaşım etkinliğinden gelen tohum paketi açılmını yaptık ve çeşitlerden bahsettik .. Yıllardır süregelen tohum takas usulunu sistematik bir düzen içerisinde organize eden paylaşan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. İyi Seyirler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
agaclar.net
|
Bir tek sizde talep karşılama oranı 72,22 idi. Yorumlara göz atınca verdiğiniz cevabı gördüm... Alıntı:
Alıntı:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Talep ve Talepleri Karşılama Oranları Hk.
Merhaba hemen açıklalayım. Çok fazla talelp geldi bende elimdeki tüm tohumları paylaştım. Öncelikle foruma destek verenlere aktif kullanıcılara ve tercih ettiğim üyelere gönderdim. Daha sonra soğan tohumundan bir kaç gün önce bir arkadaşımdan istedim oda bana verebileceğini söyledi . Şu an elimde şu anda tohum var talep edenler soğan tohumlarına sahip olabilir. Bunun yanında 2 şer pakette biz fazladan hediye tohum gönderelim. Yine de herkesten özür dilerim. Alıntı:
Düzenleyen Resulgur : 13-01-2021 saat 16:59 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2017
|
Alıntı:
Bu etkinlikte tohumların Lojistik Merkezi isimli tek bir yerde toplanıp buradan dağıtılmasının ardında yatan bazı nedenler var. Başta karbon ayak izimizi azaltmak gibi mesela. O yüzden bu yaklaşımınız kanımca agaclar.net'in tohum paylaşım anlayışıyla pek uyumlu değil. Ayrıca, bu yıl Lojistik Merkezinin bir kısım görevini üstlenmiş biri olarak söylemeliyim ki eksik gönderdiğiniz tohumlar işimizi bir hayli zorlaştırdı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|