agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2020-2021 Tohum Paylaşım
(https)




Beğeni Düzeni1314Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-10-2020, 12:57   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 20-06-2013
Şehir: ankara
Mesajlar: 380
Bir ricam olacak. Herkes kullandığı, tükettiği ürün hakkında düşüncelerini yazsa olmaz mı?
Yıllardır tohum dağıtılıyor ama genelde değişmeyen kısımlar Bitki tipi ve gelişim durumu ve Meyvelerinin ayırt edici özellikleri.
Bu kısımlar neden alıntılanıyor, neden kendi düşünceleriniz eklenmiyor ek bir şey eklenemez mi ürünü tüketenler anlam veremiyorum. Ürün verimli, lezzetli ya da yavan olabilir. Bir kıyaslama bile yapılabilir. Kahvaltılık mı, salçalık mı, sizi çeken ya da beğenmediğiniz yanları nedir? bunları bence tohum paylaşanların dikkate alması gerekiyor. Koca bir sezon gelen ürünleri lezzetini ya da formunu hayal ederek geçirmek yerine bunu daha geniş bir şekilde ele almak iyi olabilir. Örneğin geçen yıl çok övülen lezzette en az 10 domates tohumu aldım ama beğendiğim 3'ü geçmedi. Bilseydim ekmezdim dediklerim oldu. Bir derecelendirme ölçeği olabilir. Kişiden kişiye değişebilir bu durum elbette ama önem arz ediyor bence. En azından taze tüketilebilen ürünler için.

malina, Zekoş, TCM ve 2 kişi beğendi.
bilenyum Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025