![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Pamuk Çiçeği
Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum çeşit adi: Pamuk çiçeği Tohum kaç yıldır sizdedir: 2 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Düzce Tohumun kökeni : Ticari tohum Kullanılan gübreler : Kullanmadım Kullanılan ilaçlar : Kullanmadım Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Yapmadım Hasat yıl ve ayı: 2020 Yılı Sonbahar Yetiştirme özellikleri: Kolay çok güzel beyaz ve pembe çiçekleri var Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler: Yok Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: Çiçekler kuruduğu zaman. ( Paylaşım 10 kişiliktir.) Düzenleyen pares : 25-11-2020 saat 07:17 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Haseki Küpesi
Bitki türü: çiçek Bitki ömrü: tek yıllık Tohum çeşit adi: Haseki Küpesi (Karışık renkli) Tohum kaç yıldır sizdedir : Uzun zaman oldu Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Düzce Tohumun kökeni : Uzun zaman önce bir akrabam vermişti. Kullanılan gübreler: Kullanmadım Kullanılan ilaçlar : Kullanmadım Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı: 2020 Yaz Yetiştirme özellikleri: Son derece kolay, ilk yıl fide oluyor ikinci yıl çiçekleniyor Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler: yok Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: çiçekler kuruduğu zaman |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Fesleğen
Bitki türü: Bitki Bitki ömrü: tek yıllık Tohum çeşit adi: Fesleğen Tohum kaç yıldır sizdedir : Bir kaç yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Düzce Tohumun kökeni : Karışık tohum (ticari ve komşudan gelen karışık) Kullanılan gübreler: Kullanmadım Kullanılan ilaçlar : Kullanmadım Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı: 2020 Sonbahar Yetiştirme özellikleri: Son derece kolay, tohumu toprağa atıyorsunuz o kadar Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler: yok Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: çiçekler kuruduğu zaman |
|
|
|
![]() |
|
|