agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği (https://www.agaclar.net/forum/2019-2020-tohum-paylasim-etkinligi/)
-   -   2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Yazışmalar (https://www.agaclar.net/forum/2019-2020-tohum-paylasim-etkinligi/43487.htm)

Şeftali çiçeği 16-01-2020 07:37

Sn Tropikalist hangi dokümandan bahsediyorsunuz acaba?

Zekoş 16-01-2020 09:01

Sn.Tropikalist oncelikle gecerli talep listesi yeniden güncellenmedikten sonra yayinlama tarihinden sonraki talepleriniz listede gorünmez eger gozden kacma ya da hata olmadiysa...Sn.Meyvelitepe etiketleri göndermeden once son haliyle birkez daha paylasacaktir.
Yanlıs anlasilan diger bir konuda kisi 10 kisiyle sinirlasa bile uyelerin taleplerinin hepsi listede gorünür.Kisinin insiyatifine ve tohum sayisina bagli olarak tohum vermesi gonderme asamasinda belli olur.Yani size tohumun verilmesinin yonetimle alakasi yok.Sadece gecersizleri eler o kadar...
Aciklama yapmak benim üstume vazife degil ama o yogunlukta yonetime bir nebze de olsa katkida bulunmak istedim;)

MeyveliTepe 16-01-2020 10:45

Mevcut liste 31.12.2019 günü itibarıyladır ve güncel değildir.

Güncel liste, hazırlığına başlanmıştır. Ancak, 300 kadar adresin mesajlardan teker teker alınıp, çoğunun formata uygun hale getirilip (bir çoğu belirtilen formata hiç uymamış), teker teker sıfır mesaj kontrolü yapılması, talep edenlerin geçen yılki durumlarının kontrol edilmesi, herkes için olması gereken en fazla talep sayılarının belirlenmesi, fazla ve geçersiz olanların silinmesi, etiket hazırlıklarının yapılması vs. yapılacak hayli iş var.

Bu yüzden takvimde belirtilen zamanlara göre ilerleyeceğiz.

tropikalist 16-01-2020 14:29

Tamam teşekkürler okuldaydım biraz geç oldu kusura bakmayın ben zaten ilk senem olduğu için biraz cahilliğime gelmiş ve listenin yenisi be zaman yayınlanacak acaba

TCM 16-01-2020 15:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1580458)

Güncel liste, hazırlığına başlanmıştır. Ancak, 300 kadar adresin mesajlardan teker teker alınıp, çoğunun formata uygun hale getirilip (bir çoğu belirtilen formata hiç uymamış), teker teker sıfır mesaj kontrolü yapılması, talep edenlerin geçen yılki durumlarının kontrol edilmesi, herkes için olması gereken en fazla talep sayılarının belirlenmesi, fazla ve geçersiz olanların silinmesi, etiket hazırlıklarının yapılması vs. yapılacak hayli iş var.

Mesaj anlaşılmıştır...maaşa zam istiyorsunuz siz...Patron da gözükmüyor ki epeydir...

AkisSoftware 16-01-2020 16:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TCM (Mesaj 1580468)
Mesaj anlaşılmıştır...maaşa zam istiyorsunuz siz...Patron da gözükmüyor ki epeydir...

Bu özveri ile yapılan işlerin karşılığı para ile ödenecekse epey yüklü olmalı maaşı :)

pares 16-01-2020 16:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1580458)

Bir kaç yıldır takas etkinliğime katılmamam rağmen ben bile adresimi formata uygun göndermediğimi fark ettim 😕güncelleme yapıp tekrar gönderdim ☺hakkınızı helal edin kusura bakmayın

Ginseng35 16-01-2020 19:45

Arkadaşlar merhaba.Salep yumrusu paylaşmak isteyen varmı? Salep yetiştirmeyi çok isterim.

tropikalist 16-01-2020 21:17

Varda bende alırım :)

zoobe 16-01-2020 21:24

Merhaba, ben geçen sene tohum talebinde bulunmuştum, ancak adres belirtmemiştim, uyarıyı gördüğümde çok geç olmuştu. Her işte bir hayır vardır galiba, sonraki iki ay içinde tüm bitkilerim hastalandı ve böceklendi. Mekanik mücadeleyle (tabii ki kapalı balkonda, sera falan hayal şu an) galeri sineği ve beyaz sineği bitirdim ama beyaz sinek sağ (?) olsun mantara yenik düştüm. Bir süre bitkilerden elimi çektim. Bu sene tekrar talepte bulundum ama geçen sene yaptığım talep sayılır mı, şimdiki taleplerim geçersiz olur mu bilmiyorum. Cevap alabilirsem sevinirim.

LojistikMerkezi 16-01-2020 21:44

Deliler gibi adreslerle uğraşıyorum.

Arada sadece birer noktalı virgül olacak şekilde, tek bir satıra

üyelik adı;ad soyad;adres;telefon

yazmak çok zor bir şey midir?

LojistikMerkezi 16-01-2020 22:55

Adres gönderip İl ve İlçe yazmayanlar var. Kargo nasıl bulacaksa artık...

LojistikMerkezi 16-01-2020 22:58

Seneye adresini olması gereken formatta göndermeyenler, il-ilçe-telefon yazmayanlar direk iptal.

TCM 16-01-2020 23:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi LojistikMerkezi (Mesaj 1580483)
Deliler gibi adreslerle uğraşıyorum.
...

Anlaşılan bu yıl tüm kazandığımızı maaşlara yatıracaz..

LojistikMerkezi 16-01-2020 23:06

Sağlam olsun diye herhalde, üç defa adres göndermiş ama zahmet edip bir tane kendini tanıtım mesajı göndermemiş, sıfır mesajlı.

ebd 17-01-2020 07:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi LojistikMerkezi (Mesaj 1580486)

Merhaba,
Unutanlardan biri de benim :( Özür dilerim uğraştırdığım için.

Kenger 17-01-2020 08:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi LojistikMerkezi (Mesaj 1580486)

Çok özür dilerim. Ben de yazmamışım il ve ilçe :(

incirli 17-01-2020 09:24

adresler mesaj oalrak atılmaya başlandı mı? ben kaçırmışım orayı
ayrı bir başlık açılmadı sanırım

halcur 17-01-2020 10:50

Şu linkte bilgi var-->
http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/42677.htm

organika 17-01-2020 15:11

Merhaba sitenizi yeni keşfettim ve bugün üye oldum. Bu konudaki en kapsamlı ve donanımlı site, tebrik ederim. Benim de küçük bir bahçem var ve bu yıl bitki ekmek istiyorum. Tohum Paylaşım Etkinliğiniz kapanmış ama ben de tohum alabilir miyim acaba?
Saygılarımla,

MeyveliTepe 18-01-2020 00:03

Adres göndermemiş talep sahiplerinin listesi aşağıdadır.
Çok acil (ve lütfen formata uygun olarak) adreslerin gönderilmesi gerekiyor.

Talep Eden
_constantine_
abk
Ahmet
Ahmet/
aksazli
arno66
Atilen
Atilgan
coskun8553
dedehaydar
Dilaak
ekolojikmezra
emregunes41
Fisher
güreri
Hakan DAG
hatipali74
i.sunaz
ibocandan
its_just_a_ride
Karaçayır
meminaydin
mgunsili
mithrilfender
mtgokduman
Murat Uysal
Murat_agaclar
oldgandalf
onur45
ozo
özbay28
pria
Sevgi07
Sfy
thescorpionn
thunderon
Vizeli39
WindWild
yasinsem53

halcur 18-01-2020 10:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1580530)

Talep Eden
_constantine_
abk
Ahmet
Ahmet/
aksazli
arno66
Atilen
Atilgan
coskun8553
dedehaydar
Dilaak
ekolojikmezra
emregunes41
Fisher
güreri
Hakan DAG
hatipali74
i.sunaz
ibocandan
its_just_a_ride
Karaçayır
meminaydin
mgunsili
mithrilfender
mtgokduman
Murat Uysal
Murat_agaclar
oldgandalf
onur45
ozo
özbay28
pria
Sevgi07
Sfy
thescorpionn
thunderon
Vizeli39
WindWild
yasinsem53

İşiniz karışmak olarak düşünmezseniz belirli bir süre verseniz daha net olur. Yapılan işe göre aciliyet dakika, saat veya gün/günler olarak değişir.

MeyveliTepe 18-01-2020 10:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi halcur (Mesaj 1580540)
İşiniz karışmak olarak düşünmezseniz belirli bir süre verseniz daha net olur. Yapılan işe göre aciliyet dakika, saat veya gün/günler olarak değişir.

Süre Eylül ortasından 15 Ocağa kadardı.

halcur 18-01-2020 15:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1580544)
Süre Eylül ortasından 15 Ocağa kadardı.

262.mesajda belirttiğiniz "çok acil"i sınırlandırmaktan bahsetmiştim. Gerçi çok da önemli değil. Sonuçta belirttiğiniz gibi verilen süre zaten çok uzundu.Muhtemelen "çok acil" diye belirterek verdiğiniz ek süre de uyarıcı/hareket geçirici olmayabilir. Görünüyor ki sabır ve özveri olmadan bu tür çalışmaların devam etmesi imkansız. Elinize, gönlünüze sağlık.

LojistikMerkezi 18-01-2020 15:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi halcur (Mesaj 1580551)
262.mesajda belirttiğiniz "çok acil"i sınırlandırmaktan bahsetmiştim. Gerçi çok da önemli değil. Sonuçta belirttiğiniz gibi verilen süre zaten çok uzundu.Muhtemelen "çok acil" diye belirterek verdiğiniz ek süre de uyarıcı/hareket geçirici olmayabilir. Görünüyor ki sabır ve özveri olmadan bu tür çalışmaların devam etmesi imkansız. Elinize, gönlünüze sağlık.

Ortada bir takvim var. Buna uyabilmek için adresi olmayanların tüm taleplerini silip geçmem gerekiyor.

TCM 18-01-2020 18:48

Ara ara listeyle birlikte alıntı yapıp paylaşalım ki yukarıda kalsın, görebilsinler

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1580530)

Talep Eden
_constantine_
abk
Ahmet
Ahmet/
aksazli
arno66
Atilen
Atilgan
coskun8553
dedehaydar
Dilaak
ekolojikmezra
emregunes41
Fisher
güreri
Hakan DAG
hatipali74
i.sunaz
ibocandan
its_just_a_ride
Karaçayır
meminaydin
mgunsili
mithrilfender
mtgokduman
Murat Uysal
Murat_agaclar
oldgandalf
onur45
ozo
özbay28
pria
Sevgi07
Sfy
thescorpionn
thunderon
Vizeli39
WindWild
yasinsem53

mathahmetician 18-01-2020 20:29

Siz elinizden geleni fazlasıyla yapıyorsunuz. Emin olun ben sabırlı bir insan olmama rağmen bu kadar uğraşamazdım. Emeğiniz için teşekkürler. Umarım kimse mağdur olmaz ama takvime de bağlı kalmak lazım ki diğer kişilerde mağdur olmasınlar.

WindWild 18-01-2020 20:46

SayınLojistikMerkezi ben size özel mesaj gönderemedim bir türlü kabul etmedi. Mail gönder tuşuna bastım üstelik 2 defa gönderdim. Mailinize gelmiş olabilir. Size özel mesaj atamıyorum.

LojistikMerkezi 18-01-2020 20:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi WindWild (Mesaj 1580560)
SayınLojistikMerkezi ben size özel mesaj gönderemedim bir türlü kabul etmedi. Mail gönder tuşuna bastım üstelik 2 defa gönderdim. Mailinize gelmiş olabilir. Size özel mesaj atamıyorum.

Gönderebilmeniz lazım, yine olmaz ise Meyvelitepe'ye özel mesaj ile gönderin. Yine olmaz ise meyvelitepe@gmail.com'a e-posta ile gönderin.

WindWild 18-01-2020 20:59

Şimdi mobilden deneyince gitti. Teşekkürler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025