![]() |
Sn Tropikalist hangi dokümandan bahsediyorsunuz acaba?
|
Sn.Tropikalist oncelikle gecerli talep listesi yeniden güncellenmedikten sonra yayinlama tarihinden sonraki talepleriniz listede gorünmez eger gozden kacma ya da hata olmadiysa...Sn.Meyvelitepe etiketleri göndermeden once son haliyle birkez daha paylasacaktir.
Yanlıs anlasilan diger bir konuda kisi 10 kisiyle sinirlasa bile uyelerin taleplerinin hepsi listede gorünür.Kisinin insiyatifine ve tohum sayisina bagli olarak tohum vermesi gonderme asamasinda belli olur.Yani size tohumun verilmesinin yonetimle alakasi yok.Sadece gecersizleri eler o kadar... Aciklama yapmak benim üstume vazife degil ama o yogunlukta yonetime bir nebze de olsa katkida bulunmak istedim;) |
Mevcut liste 31.12.2019 günü itibarıyladır ve güncel değildir.
Güncel liste, hazırlığına başlanmıştır. Ancak, 300 kadar adresin mesajlardan teker teker alınıp, çoğunun formata uygun hale getirilip (bir çoğu belirtilen formata hiç uymamış), teker teker sıfır mesaj kontrolü yapılması, talep edenlerin geçen yılki durumlarının kontrol edilmesi, herkes için olması gereken en fazla talep sayılarının belirlenmesi, fazla ve geçersiz olanların silinmesi, etiket hazırlıklarının yapılması vs. yapılacak hayli iş var. Bu yüzden takvimde belirtilen zamanlara göre ilerleyeceğiz. |
Tamam teşekkürler okuldaydım biraz geç oldu kusura bakmayın ben zaten ilk senem olduğu için biraz cahilliğime gelmiş ve listenin yenisi be zaman yayınlanacak acaba
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar merhaba.Salep yumrusu paylaşmak isteyen varmı? Salep yetiştirmeyi çok isterim.
|
Varda bende alırım :)
|
Merhaba, ben geçen sene tohum talebinde bulunmuştum, ancak adres belirtmemiştim, uyarıyı gördüğümde çok geç olmuştu. Her işte bir hayır vardır galiba, sonraki iki ay içinde tüm bitkilerim hastalandı ve böceklendi. Mekanik mücadeleyle (tabii ki kapalı balkonda, sera falan hayal şu an) galeri sineği ve beyaz sineği bitirdim ama beyaz sinek sağ (?) olsun mantara yenik düştüm. Bir süre bitkilerden elimi çektim. Bu sene tekrar talepte bulundum ama geçen sene yaptığım talep sayılır mı, şimdiki taleplerim geçersiz olur mu bilmiyorum. Cevap alabilirsem sevinirim.
|
Deliler gibi adreslerle uğraşıyorum.
Arada sadece birer noktalı virgül olacak şekilde, tek bir satıra üyelik adı;ad soyad;adres;telefon yazmak çok zor bir şey midir? |
Adres gönderip İl ve İlçe yazmayanlar var. Kargo nasıl bulacaksa artık...
|
Seneye adresini olması gereken formatta göndermeyenler, il-ilçe-telefon yazmayanlar direk iptal.
|
Alıntı:
|
Sağlam olsun diye herhalde, üç defa adres göndermiş ama zahmet edip bir tane kendini tanıtım mesajı göndermemiş, sıfır mesajlı.
|
Alıntı:
Unutanlardan biri de benim :( Özür dilerim uğraştırdığım için. |
Alıntı:
|
adresler mesaj oalrak atılmaya başlandı mı? ben kaçırmışım orayı
ayrı bir başlık açılmadı sanırım |
Şu linkte bilgi var-->
http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/42677.htm |
Merhaba sitenizi yeni keşfettim ve bugün üye oldum. Bu konudaki en kapsamlı ve donanımlı site, tebrik ederim. Benim de küçük bir bahçem var ve bu yıl bitki ekmek istiyorum. Tohum Paylaşım Etkinliğiniz kapanmış ama ben de tohum alabilir miyim acaba?
Saygılarımla, |
Adres göndermemiş talep sahiplerinin listesi aşağıdadır.
Çok acil (ve lütfen formata uygun olarak) adreslerin gönderilmesi gerekiyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ara ara listeyle birlikte alıntı yapıp paylaşalım ki yukarıda kalsın, görebilsinler
Alıntı:
|
Siz elinizden geleni fazlasıyla yapıyorsunuz. Emin olun ben sabırlı bir insan olmama rağmen bu kadar uğraşamazdım. Emeğiniz için teşekkürler. Umarım kimse mağdur olmaz ama takvime de bağlı kalmak lazım ki diğer kişilerde mağdur olmasınlar.
|
SayınLojistikMerkezi ben size özel mesaj gönderemedim bir türlü kabul etmedi. Mail gönder tuşuna bastım üstelik 2 defa gönderdim. Mailinize gelmiş olabilir. Size özel mesaj atamıyorum.
|
Alıntı:
|
Şimdi mobilden deneyince gitti. Teşekkürler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025