![]() |
Alıntı:
Sn. Meyvelitepe, Sizin ve bütün ağaçlar.net ailesinin yeni yılı kutlu olsun. Kargo adres bilgilerimizin ve e-mail adreslerimizin Lojistik Merkez'e sağlıklı bîr şekilde ulaşıp ulaşmadığı da bildirilecek mi acaba? Ona göre biz de gerekiyorsa düzeltmemizi yapalım. Bir de, kayıt listesinin en son hali yayınlanacak mı? Tahminim herkes yeniden düzenlemeler yaptığı için epey değişiklikler olmuştur. Her şey için çok teşekkürler. |
Alıntı:
Lojistik merkezine gelen tüm adres bilgileri için geldi/gelmedi diye teker teker bildirimde bulunmak olanaklı değil. Bunun yerine, talepler kapandıktan sonra geçerli talebi olup adresi olmayanlar ilan edilerek 2-3 gün süre verilerek tamamlanması istenecek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar bakla tohumu paylaşan oldu mu acaba, defalarca baktım ama yine gözümden kaçtıysa kimin paylaştığını öğrenmek isterim. Benim gördüğüm üzere henüz paylaşan olmadıysa, paylaşabilecek kimse varsa çook mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
|
Geçmiş olsun.
Size bir şey olmasında kendi adıma ben tohum istemem. Yerine gelmeyecek şeylerden birisi sağlıktır. Rabbim muhafaza etsin. Alıntı:
|
Alıntı:
Geçmiş olsun. Bu doğa olayının sizin başınıza gelmesi büyük talihsizlik olmuş. Şükür sağlığınızda bişey yok. Allah beterinden korusun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Geçmiş olsun sayın üçcin, Allah sağlık versin inşallah
|
Alıntı:
Havuç tohumu paylaşan ar mı? |
Alıntı:
Evet malesef havuç ve baş kereviz de yok paylaşımda ☹️ |
Alıntı:
|
Geçmiş olsun sn Üçcin
|
Geçmiş olsun sn. Üçcin.
Umarım hiçbir şey olmamıştır. Allah beterinden saklasın. |
Sayın Üçcin, çok çok geçmiş olsun. Küresel ısınmanın etkileri olduğunu düşünüyorum. Ülkemiz küresel ısınma nedeni ile şiddetli hava koşullarını yaşamaya devam edecek ne yazık ki.
Alıntı:
|
Çok geçmiş olsun sayın Üçcin
|
Çok geçmiş olsun sayın Üçcin
|
Tekrar merhabalar, benim de merak ettiğim şey talepler kapanmadan tarafıma yapılan tohum isteklerinin ne kadarının geçerli olduğunu görme şansım olacak mı? Öyle hevesliyim ki sanki bütün istekler geçerliymiş gibi %50 fazlası talepte bulundum bile. Bana yapılan isteklerin geçersizliği sebebiyle talep eksiltmem gerekecekse en azından çıkarılacak olanları kendim seçebilecekmiyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Bu arada sn. Üçcin çok geçmiş olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de bir konuyu merak ediyorum: hazırladığımız tohum paketlerinin içine "kişiye özel" fazladan başka bir paket daha koyabilir miyiz? Örneğin 10 adet çiçek tohumu paketini hazırladım, Ağaçlar.Netten gelen etiketleri de kurallara uygun pakete koydum ama paketin birinin içine -hediye gibi- başka bir paketcik daha koymak kurallara aykırı mıdır?
|
Alıntı:
Kimlere ne tohumu göndermek istediğinizi bana bildirirseniz onlar için de standart etiket hazırlarım, bir problem olmaz. |
Merhaba , aranıza yeni katıldım , tohum talep edebilir miyim yoksa süre bitti mi.
|
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Instagram'da Şehirlibahcivan isimli sayfada tohum paylaşım etkinliğinizi gördüm, bilgi aldım ve o sayede aranıza katıldım. Ancak yapmam gerekenler nelerdir ve ilk yıl sanırım tohum talep edebiliyorum değil mi? adres bilgimi? mail adresimi nasıl kime gönderebilirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/43496.htm |
Merhaba,
Bu yıl Kara Buğday/Greçka paylaşan yok. Paylaşabilen olursa faydalanmak isterim. |
Bu sene pek çok bitkiden yeterli tohum alamadığım için sadece üç çeşidi paylaşacağımı ilan etmiştim.
Çerezlik kabak tohumlarını da küflendirdiğim için paylaşamayacağım. Üzgünüm. :( |
Alıntı:
|
Siz taleplerinizi daha geç yapmış olabilir misiniz?
Bahsettiğiniz tohumlar halen talep edilmiş olarak görünüyor ise sorun yoktur. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025