agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği (https://www.agaclar.net/forum/2019-2020-tohum-paylasim-etkinligi/)
-   -   2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Yazışmalar (https://www.agaclar.net/forum/2019-2020-tohum-paylasim-etkinligi/43487.htm)

Şeftali çiçeği 06-01-2020 12:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1579636)
Talep kayıtlarının son durumunu buradan inceleyebilirsiniz.

Kayıtlar 31.12.2019 saat 01:30 itibarıyladır.

Listede henüz hiç bir eleme yapılmadığında geçerli-geçersiz tüm talep kayıtları görünmektedir. İnceleme sonucunda geçersiz kayıtlar listeden silinecektir.

Tohum tanıtımı ve talepler 15 Ocak 2020 günü saat 24:00'de sona erecektir.

Sn. Meyvelitepe,

Sizin ve bütün ağaçlar.net ailesinin yeni yılı kutlu olsun.

Kargo adres bilgilerimizin ve e-mail adreslerimizin Lojistik Merkez'e sağlıklı bîr şekilde ulaşıp ulaşmadığı da bildirilecek mi acaba? Ona göre biz de gerekiyorsa düzeltmemizi yapalım.

Bir de, kayıt listesinin en son hali yayınlanacak mı? Tahminim herkes yeniden düzenlemeler yaptığı için epey değişiklikler olmuştur.

Her şey için çok teşekkürler.

MeyveliTepe 06-01-2020 13:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Şeftali çiçeği (Mesaj 1579910)
Sn. Meyvelitepe,

Sizin ve bütün ağaçlar.net ailesinin yeni yılı kutlu olsun.

Kargo adres bilgilerimizin ve e-mail adreslerimizin Lojistik Merkez'e sağlıklı bîr şekilde ulaşıp ulaşmadığı da bildirilecek mi acaba? Ona göre biz de gerekiyorsa düzeltmemizi yapalım.

Bir de, kayıt listesinin en son hali yayınlanacak mı? Tahminim herkes yeniden düzenlemeler yaptığı için epey değişiklikler olmuştur.

Her şey için çok teşekkürler.

Sizin de yeni yılınız kutlu olsun.

Lojistik merkezine gelen tüm adres bilgileri için geldi/gelmedi diye teker teker bildirimde bulunmak olanaklı değil. Bunun yerine, talepler kapandıktan sonra geçerli talebi olup adresi olmayanlar ilan edilerek 2-3 gün süre verilerek tamamlanması istenecek.

mutlu_inan 07-01-2020 09:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Üçcin (Mesaj 1579955)
ILGİNÇ BİR OLAY :

Bir iki gün önce evimizin yakınına yıldırım düştü.(komşuların demesine göre odamın tepesine düştüğünü görmüşler sözde, fakat öyle olsaydı tuz buz olurdum muhtemelen).
Apartmanın en üst katındaydık ve binada(tam odamın olduğu yerde) ciddi hasar var.çevredeki bir çok binanın elektrik tesisatı bile zarar görmüş galiba ve aparmanda neredeyse elektronik bütün cihazlar yanmış.

İlginç olan şey ise odamın içi hiç bir şey olmamış gibiydi fakat binanın iç demiri bile kısmen kopup betonuyla birlikde düşmüş,çatıda anten vs.tuz buz olmuş.

Ben bu olayı şuna yordum;tohumlar odamdaydı,acaba buradaki talep sahiblerinin hatrı için mi Allahu teala beni ve tohumları korudu diye aklıma gelmedi değil.

NOT:
Bu mesajı,bir tanıdıktan yazmakdayım,bana whatsap ile ulaşmaya çalışan arkadaşlarım varsa ulaşamayabilirler.Ya normal msj ile ya da site üzerinden ulaşabilirler.

Tohumları nasipse mutlaka usulüne uygun şekilde yöneticiye göndereceğim.o konuda şimdilik bir sorun yok.

Geçmiş olsun..

pares 07-01-2020 16:11

Alıntı:

ILGİNÇ BİR OLAY :

Bir iki gün önce evimizin yakınına yıldırım düştü.(komşuların demesine göre odamın tepesine düştüğünü görmüşler sözde, fakat öyle olsaydı tuz buz olurdum muhtemelen).
Apartmanın en üst katındaydık ve binada(tam odamın olduğu yerde) ciddi hasar var.çevredeki bir çok binanın elektrik tesisatı bile zarar görmüş galiba ve aparmanda neredeyse elektronik bütün cihazlar yanmış.

İlginç olan şey ise odamın içi hiç bir şey olmamış gibiydi fakat binanın iç demiri bile kısmen kopup betonuyla birlikde düşmüş,çatıda anten vs.tuz buz olmuş.

Ben bu olayı şuna yordum;tohumlar odamdaydı,acaba buradaki talep sahiblerinin hatrı için mi Allahu teala beni ve tohumları korudu diye aklıma gelmedi değil.

NOT:
Bu mesajı,bir tanıdıktan yazmakdayım,bana whatsap ile ulaşmaya çalışan arkadaşlarım varsa ulaşamayabilirler.Ya normal msj ile ya da site üzerinden ulaşabilirler.

Tohumları nasipse mutlaka usulüne uygun şekilde yöneticiye göndereceğim.o konuda şimdilik bir sorun yok.

Geçmiş olsun sayın Üçcin

Meraklıdr 07-01-2020 16:13

Merhabalar bakla tohumu paylaşan oldu mu acaba, defalarca baktım ama yine gözümden kaçtıysa kimin paylaştığını öğrenmek isterim. Benim gördüğüm üzere henüz paylaşan olmadıysa, paylaşabilecek kimse varsa çook mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

AkisSoftware 07-01-2020 16:33

Geçmiş olsun.

Size bir şey olmasında kendi adıma ben tohum istemem. Yerine gelmeyecek şeylerden birisi sağlıktır. Rabbim muhafaza etsin.

Alıntı:

ILGİNÇ BİR OLAY :

NOT:

DiPoLe 07-01-2020 16:36

Alıntı:

ILGİNÇ BİR OLAY :

NOT:

Geçmiş olsun. Bu doğa olayının sizin başınıza gelmesi büyük talihsizlik olmuş. Şükür sağlığınızda bişey yok. Allah beterinden korusun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selma_321 07-01-2020 17:39

Geçmiş olsun sayın üçcin, Allah sağlık versin inşallah

istcallst 07-01-2020 18:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Meraklıdr (Mesaj 1579993)
Merhabalar bakla tohumu paylaşan oldu mu acaba, defalarca baktım ama yine gözümden kaçtıysa kimin paylaştığını öğrenmek isterim. Benim gördüğüm üzere henüz paylaşan olmadıysa, paylaşabilecek kimse varsa çook mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

ben paylaşıma koyarım, 10 kişiye yeterli tohumum var

Havuç tohumu paylaşan ar mı?

Meraklıdr 07-01-2020 19:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi istcallst (Mesaj 1579998)
ben paylaşıma koyarım, 15 kişiye yeterli tohumum var

Çok teşekkür ediyorum, çok sevindirik oldum 😍
Evet malesef havuç ve baş kereviz de yok paylaşımda ☹️

aloe 07-01-2020 19:47

Alıntı:

ILGİNÇ BİR OLAY :

NOT:

Geçmiş olsun sn üçcin.

tropikalist 07-01-2020 20:17

Geçmiş olsun sn Üçcin

Muda 07-01-2020 20:52

Geçmiş olsun sn. Üçcin.

Umarım hiçbir şey olmamıştır. Allah beterinden saklasın.

şehirliköylü 07-01-2020 22:12

Sayın Üçcin, çok çok geçmiş olsun. Küresel ısınmanın etkileri olduğunu düşünüyorum. Ülkemiz küresel ısınma nedeni ile şiddetli hava koşullarını yaşamaya devam edecek ne yazık ki.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi istcallst (Mesaj 1579998)
ben paylaşıma koyarım, 15 kişiye yeterli tohumum var

Tohum paylaşımı başladığında havuç tohumu paylaşacaktım ancak tohumlarım çimleniyor mu diye kontrol edeyim derken elimdeki tohumların yarısını ektim. Evet çimleniyorlar ama elimdeki tohum paylaşmaya açılmayacak kadar az kaldı. Yarın sabah tohumları sayıp belki çok az bir paylaşım yapabilirim.

istcallst 08-01-2020 07:31

Çok geçmiş olsun sayın Üçcin

elifaydin 08-01-2020 07:38

Çok geçmiş olsun sayın Üçcin

Meraklıdr 08-01-2020 13:37

Tekrar merhabalar, benim de merak ettiğim şey talepler kapanmadan tarafıma yapılan tohum isteklerinin ne kadarının geçerli olduğunu görme şansım olacak mı? Öyle hevesliyim ki sanki bütün istekler geçerliymiş gibi %50 fazlası talepte bulundum bile. Bana yapılan isteklerin geçersizliği sebebiyle talep eksiltmem gerekecekse en azından çıkarılacak olanları kendim seçebilecekmiyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Bu arada sn. Üçcin çok geçmiş olsun

MeyveliTepe 08-01-2020 13:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Meraklıdr (Mesaj 1580060)
Tekrar merhabalar, benim de merak ettiğim şey talepler kapanmadan tarafıma yapılan tohum isteklerinin ne kadarının geçerli olduğunu görme şansım olacak mı? Öyle hevesliyim ki sanki bütün istekler geçerliymiş gibi %50 fazlası talepte bulundum bile. Bana yapılan isteklerin geçersizliği sebebiyle talep eksiltmem gerekecekse en azından çıkarılacak olanları kendim seçebilecekmiyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Bu arada sn. Üçcin çok geçmiş olsun

Geçerli taleplerin belirlenmesi talep süreci kapandıktan sonra yapılıyor. Dolayısıyla şimdiden bilemezsiniz. Geçersiz talepler sebebiyle sizin taleplerinizde azaltma yapmak gerekirse tarihe göre yapılıyor. Yani kesintiler son tarihli olanlardan olur.

Meraklıdr 08-01-2020 16:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1580062)
Geçerli taleplerin belirlenmesi talep süreci kapandıktan sonra yapılıyor. Dolayısıyla şimdiden bilemezsiniz. Geçersiz talepler sebebiyle sizin taleplerinizde azaltma yapmak gerekirse tarihe göre yapılıyor. Yani kesintiler son tarihli olanlardan olur.

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için, o zaman risk alıp ısrarla istediğim bakla tohumundan olmamak için şimdiden bi talep azaltması yapmam daha mantıklı olacak gibi. Tekrar teşekkür eder, kolaylıklar dilerim

şehirliköylü 08-01-2020 19:48

Ben de bir konuyu merak ediyorum: hazırladığımız tohum paketlerinin içine "kişiye özel" fazladan başka bir paket daha koyabilir miyiz? Örneğin 10 adet çiçek tohumu paketini hazırladım, Ağaçlar.Netten gelen etiketleri de kurallara uygun pakete koydum ama paketin birinin içine -hediye gibi- başka bir paketcik daha koymak kurallara aykırı mıdır?

MeyveliTepe 08-01-2020 22:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi şehirliköylü (Mesaj 1580083)
Ben de bir konuyu merak ediyorum: hazırladığımız tohum paketlerinin içine "kişiye özel" fazladan başka bir paket daha koyabilir miyiz? Örneğin 10 adet çiçek tohumu paketini hazırladım, Ağaçlar.Netten gelen etiketleri de kurallara uygun pakete koydum ama paketin birinin içine -hediye gibi- başka bir paketcik daha koymak kurallara aykırı mıdır?

Lojistik merkezinde binlerce poşetin tasnifini yaparken kafa karıştırır, hata olasılığını arttırır.

Kimlere ne tohumu göndermek istediğinizi bana bildirirseniz onlar için de standart etiket hazırlarım, bir problem olmaz.

Tunga38 09-01-2020 13:58

Merhaba , aranıza yeni katıldım , tohum talep edebilir miyim yoksa süre bitti mi.

aloe 09-01-2020 15:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tunga38 (Mesaj 1580119)
Merhaba , aranıza yeni katıldım , tohum talep edebilir miyim yoksa süre bitti mi.

Tohum talep kapanış tarihi 15 Ocak'tır. Elinizi çabuk tutun. Bu tarihe kadar istekte bulunabilirsiniz.

ruru_ekin 09-01-2020 20:39

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Instagram'da Şehirlibahcivan isimli sayfada tohum paylaşım etkinliğinizi gördüm, bilgi aldım ve o sayede aranıza katıldım. Ancak yapmam gerekenler nelerdir ve ilk yıl sanırım tohum talep edebiliyorum değil mi? adres bilgimi? mail adresimi nasıl kime gönderebilirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılar

mutlu_inan 10-01-2020 06:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ruru_ekin (Mesaj 1580152)
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Instagram'da Şehirlibahcivan isimli sayfada tohum paylaşım etkinliğinizi gördüm, bilgi aldım ve o sayede aranıza katıldım. Ancak yapmam gerekenler nelerdir ve ilk yıl sanırım tohum talep edebiliyorum değil mi? adres bilgimi? mail adresimi nasıl kime gönderebilirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılar

aşağıdaki linkte genel prensipler var mutlaka okumalısınız bence..

http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/43496.htm

halcur 11-01-2020 15:56

Merhaba,
Bu yıl Kara Buğday/Greçka paylaşan yok. Paylaşabilen olursa faydalanmak isterim.

Asoo 11-01-2020 19:22

Bu sene pek çok bitkiden yeterli tohum alamadığım için sadece üç çeşidi paylaşacağımı ilan etmiştim.

Çerezlik kabak tohumlarını da küflendirdiğim için paylaşamayacağım.

Üzgünüm. :(

bluedreams 12-01-2020 21:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1579636)
Talep kayıtlarının son durumunu buradan inceleyebilirsiniz.

Kayıtlar 31.12.2019 saat 01:30 itibarıyladır.

Listede henüz hiç bir eleme yapılmadığında geçerli-geçersiz tüm talep kayıtları görünmektedir. İnceleme sonucunda geçersiz kayıtlar listeden silinecektir.

Tohum tanıtımı ve talepler 15 Ocak 2020 günü saat 24:00'de sona erecektir.

Merhaba , farklı günlerde talepte bulunmuştum. 14.12 yaptığım talepler listelenmiş ancak 31.12 saat 11 civarı 3 talebim de liste de yok. Belirttiğiniz saatten daha önce olmasına rağmen güncel olmama ya da hata durumu söz konusu olabilir mi? Teşekkürler

MeyveliTepe 12-01-2020 21:12

Siz taleplerinizi daha geç yapmış olabilir misiniz?

Bahsettiğiniz tohumlar halen talep edilmiş olarak görünüyor ise sorun yoktur.

istcallst 13-01-2020 06:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Melikd (Mesaj 1580322)
Merhaba. Tohum paylaşanlar e-posta adreslerini ne zaman göndermeli? Etkinlik takviminde göremedim. Düzenli olarak buradaki mesajları kontrol edemiyorum. Bilgi verebilir misiniz?

Lojistik merkezine hemen göndermelisiniz

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025