![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
İnşallah bundan sonraki senelerde daha da dikkatli oluruz... Sizlerin emeklerini şimdi daha da iyi anlamış olduk. Rabbim hepinize uzun sağlıklı bir ömür versin, ve vücutlarınıza güç kuvvet versin. Tekrar teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
![]() ![]() Güler ve Zafer İnandıklı bir kutuda olması gereken tohumları dağıtıyor ![]() Güler, bilmem kaçıncı kez zarftaki tohumların aynı kişiye ait olup olmadığını kontrol ediyor ![]() ![]() Zafer İnandıklı kontrolda... ![]() Zarfların ağızları nihayet kapatılıyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
![]() Fazla gönderilen tohumları yemeye karar verdik ![]() Şaka şaka, TCM ayrıca yemelik göndermiş, çok teşekkür ederiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
|
![]() Teşekkürler Zafer İnandıklı ![]() ![]() Ölmez sağ kalırsak gelecek yıl kullanılmak üzere saklanacak bunlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
![]() Hadi dedim büyüğümüz @Malina düşünememiş bu yıl da bizden olsun çayın yanındaki ikramlıklar. İkişer kilo tatlısından tuzlusuna kuru pasta, iki kilo fıstığından bademine kuru yemiş, birer kilo ejder meyvesinden ithal muzuna meyve, yarımşar kilo da balından tereyağına 10 ar çeşit kahvaltılık koyduk, bi teneke de zeytinyağını kutulayıp gönderdik. Kuru fasulye de 5 kiloydu. Şu resimdeki tabaklara bakın, birer kaşık kuru fasulye koyuvermiş sadece...bari tabakları dolduraydın a sevgili büyüğüm, aç aç çalıştırmışsın koca insanları... ![]() İşte arkadaşlar durum böyle...Birincilik için servet harcadım...Ama görüyorum ki bazı arkadaşlar ismi lazıM değil, gönderdiklerimi kendine ayırmış... Başka bir büyüğümüzün dediği gibi 'hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olmuş' orada...Seneye bizzat kendim götürcem, olmaycak böyle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|