agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1318Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-02-2020, 14:28   #1
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Eveeet, zarflar da kapandı iş BİTTİ ama lâf aramızda biz de bittik. Bilgisayarımı malina'da bıraktığım için ne yazışmaları okuyabildim ne de sizleri haberdar edebildim. Şunu bilin ki mesai saati 3 gün 08.30 - 22.30 devam etti ve ben Oğuz'u evde bırakıp malina'da kaldım. Sonraki 2 gün mesai başlama saatini 11.00 çektik ama hakikaten hızlı bir tempoda çalıştık.

Elimizden geldiğince hata yapmamaya çalıştık ama olası hatalarımız için de şimdiden özür dileriz.
Daha detaylı bir yazışma ve fotoğrafları eve gidince yüklemeye gayret edeceğim. Yani tohumlarınız emin ellerdeydi.
Zafer'in bu gün acil işi olduğundan kolileri yarın kargoya verecek, haberiniz olsun.

Güler Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-02-2020, 15:33   #2
Ağaç Dostu

Şeftali çiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Zafer'in bu gün acil işi olduğundan kolileri yarın kargoya verecek, haberiniz olsun.

Kargolar Yurtiçi Kargo ile geliyor yanılmıyorsam, değil mi?

Arkadaşımıza şirketin ismini vermemiz gerekiyor da, bizim kargolar Yalova'da onun adresine gidiyor.

Şeftali çiçeği Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-02-2020, 23:15   #3
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Şeftali çiçeği Mesajı Göster
Kargolar Yurtiçi Kargo ile geliyor yanılmıyorsam, değil mi?

Arkadaşımıza şirketin ismini vermemiz gerekiyor da, bizim kargolar Yalova'da onun adresine gidiyor.
Evet kolileriniz yurtiçi kargoya verilecek.

Güler Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 20-02-2020, 08:37   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-12-2017
Galeri: 5
Alıntı:
Evet kolileriniz yurtiçi kargoya verilecek.
Güler abla, koliyi andıran zarflar da vardı gerçekten. Şampiyonluk kimde onu da merak ediyorum açıkçası. ))

elifaydin Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 20-02-2020, 10:36   #5
Ağaç Dostu.

bahcedenn's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi elifaydin Mesajı Göster
Güler abla, koliyi andıran zarflar da vardı gerçekten. Şampiyonluk kimde onu da merak ediyorum açıkçası. ))
And the oscar goes toooooo ...

bahcedenn Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-02-2020, 18:03   #6
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-05-2009
Alıntı:
Eveeet, zarflar da kapandı iş BİTTİ ama lâf aramızda biz de bittik. Bilgisayarımı malina'da bıraktığım için ne yazışmaları okuyabildim ne de sizleri haberdar edebildim. Şunu bilin ki mesai saati 3 gün 08.30 - 22.30 devam etti ve ben Oğuz'u evde bırakıp malina'da kaldım. Sonraki 2 gün mesai başlama saatini 11.00 çektik ama hakikaten hızlı bir tempoda çalıştık.

Elimizden geldiğince hata yapmamaya çalıştık ama olası hatalarımız için de şlimdiden özür dileriz.
Daha detaylı bir yazışma ve fotoğrafları eve gidince yüklemeye gayret edeceğim. Yani tohumlarınız emin ellerdeydi.
Harika çok çalışkan bir ekibiniz var, umarım herkes tohumlar ne kadar kıymetli anlar ve en iyi şekilde yetiştirir. Bütün emekler için çok teşekkür ediyorum.

istcallst Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025