![]() |
Alıntı:
Emekleriniz gerçektende çok büyük. Ama maddi olarak karşılık beklerseniz beklentilerinizi bu dünyada bırakmak zorunda kalırsınız :) Bizler size iki Dünya'da da kullanılacak dua gönderiyoruz. Şimdilik elimizden gelen bu... Bu sözlerim bu yolda emeği geçen herkes için... |
Alıntı:
dün sizin taleplerinizi hazırlarken gözüme bi az göründü. bir kaç arkadaşa elime haricen geçen denemenizi isteyeceğim tohumlardan paketinize ekleyeceğim. araba olmasa da böyle bir kıyak yapalım size de :) :) hatta; size gönderdiğim 5 tohumu bu sene dikin seneye 200 tohum olsa o sene de dikseniz 8000 dersek böyle böyle 3-4 yıla arabayı da alırsınız :) |
bu arada tohumları son gönderim tarihi neydi kaçırdım sanırım. ancak istenmeyen sebeplerden ötürü tohumları bitiremedim. bugün akşam bitireceğim inşallah. ve pazartesi gönderim yapacağım. çok çabaladım fakat bugün gönderemedim.
tohum tasnifini yapacak abilerim işinizi çok kolaylaştıracağım. hiç yorulmadan benim paketlerimi okutup direkt poşetine atacaksınız. hiç açmayacaksınız. |
son olarak bazı arkadaşlara tohumun azlığından daha doğrusu talep fazlalığından kaynaklı olarak yeterince tohum çıkaramadım, bazı tohumlarda da miktar azaltması yaparak herkese göndermeye çalıştım.
|
Alıntı:
CASPER_VIA_E2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
4 Eklenti(ler)
Bir takım aksilikler ve biraz da benim tembelliğim nedeniyle, tohumları paketlemeyi ancak bitirebildim. Bu yüzden çok özür dilerim.
Talepte bulunan her arkadaşın tohumlarını ayrıca tek bir torbada birleştirip, torbanın üzerine, içeriğinde yer alan tohum barkodlarını yapıştırdım. Bu sayede LojistikMerkezi gönüllüsü arkadaşlar, barkodları paketleri açmadan okutup ilgili bölüme atabilir diye düşündüm. Umarım işleyişte farklı bir gidiş olup, iş yükünü azaltmak isterken daha fazla iş yükü çıkarmamışımdır. Eklenti 686766 Ancak Sayın meminaydın ve adını şimdi hatırlayamadığım bir formudaşımızın istediği "MeyveliTepe turuncusu" domatese ait iki etiketi o hengamede kaybetmişim. O etiketler büyük torbanın üzerinde eksik kaldı ancak eksik olan etiketi torbanın içinde en üste koydum. Bu şekilde, LojistikMerkezi gönüllüsü forumdaşlar yine torbayı açmadan o etiketi okutabilecekler. Burada okunmayıp gözden kaçma ihtimaline karşı, etiketi eksik olan torbalara ayrıca bir açıklama notu koyarak durumu orada da izah ettim. Eklenti 686767 En sonunda harf sırasına göre iki tane buzdolabı poşetine yerleştirdim Eklenti 686768 ve o torbaları da bu kutunun içine yerleştirdim. Umarım yeterince muntazam olmuştur. Eklenti 686769 Kutuyu yarın kargoya verceğim. |
Merhaba tohum gönderen ve emeği geçen tüm abilere ve ablalara çok teşekkür ederim.
Bu sene ilk defa tohum talebinde bulundum, inşallah seneye bende tohum paylaşacam.Birkaç sorum olacak. 25 tohum sınırı var ben birkaçtane tohum taleplerini eklesem tüm tohumlar mı silinir. Yoksa son talep ettiklerim. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim ,Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
Tohum talepleri ve kataloglar kapandı. Son tarih öncesinde ne talep ettiyseniz kurallar dahilinde onlar elinize ulaşır. Şu an bir değişiklik yapamazsınız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben şahsen birazcık üzüldüm.
Bazı isteklerim silinmiş sanırım. Neredeyse 10 yıllık üyeliğime ve mesajlarımın çokluğu ayrıca etkinlik dışı dağıttığım tohum çelik ve bitkinin hesabını tutmadığım için acaba dedim... Bilseydim isteklerimi bir daha gözden geçirirdim. Neyse kural kuraldır. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çok zor ve karmaşık olan bu organizasyonu başarılı bir şekilde yıllardır yürütüyorlar. İnşallah seneye ben de dağıtıcı olarak katılayım da bir nebze olsun bu emekler karşılık bulsun. Sağlık ve sevgiyle kalın. |
Sevgili ilknur44 kataloglar kapanmadan 25'den fazla da istemiş olsanız ilk talep ettiğiniz 25 çeşit gelir diğerleri geçerli olmaz.
|
Alıntı:
|
kargo sonunda tamam
3 Eklenti(ler)
dağıtım merkezindeki arkadaşlar rahat etsinler diye kargo paketlerinin üzerine ayrıca gönderdiğim tohumların barkodlarını ekledim. paketleri açmadan hızlıca okutup geçecekler.
herkesin gönlüne sağlık Eklenti 686812 Eklenti 686813 Eklenti 686814 |
Alıntı:
Seneye herkes öyle yaparsa herhalde büyük bir kolaylık olacak. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
paylaştığım tohumlar adet olarak çok az olan tohumlar. örneğin bir tane şeker kırmızı çeri domatesim var. ben bu domatesi gördüğümde inanılmaz ticari bir değeri olacağını düşündüm. o kadar güzel rengi vardı ki hayran kaldım. seneye bu tohumu da paylaşıma alacağım. bunun haricinde paristen gelen 4-5 çeşit sebze tohumu bulunmakta.(ananas domates, meksika tatlısı domatesi, güzel bir çeri, kırmızı marul, sarı paris göbek marulu). benim tat olarak çok lezzetli bulduğum, tohumu tamamen tesadüf eseri bahçemde büyüyen başka bir çeşit;(sarı **** benzer domatesim yoktu) onun ismini de sarı tatlı irice çeri olarak not almıştım. ve bir kaç tohum daha diyelim. |
Alıntı:
ben de paylaştığım tohumlardan istediğiniz varsa gönderebilirim. |
atilgan,
tohumladan alma şansımız varmı acaba elimdeki atalık doğal tohumlala takas yapabiliim |
Merhabalar tohum talep listesinde adım çıkmamış butün bilgilerimi göndermistim bilgioeri eksik olanlar listesindede yoktum adresimi mailimi lijistik merkezine göndermistim ama tohum talep listesinde yokum nedenini öğrenebilirmiyim. Saygılar.
|
Alıntı:
Genel Prensipler Alıntı:
|
Arkadaşlar kendi tarlamda tohum elde etmek ve hobi amacli domates salatalik gibi Adana ikliminde yeliştirebileceğim kaliteli tohumlar var mi elinizde bu talebimde geçmi kaldim acaba
|
Alıntı:
|
Merhaba, Tohumlarımız kargolandımı acaba? Kargoya verildiğinde bilgilendirilecekmiyiz acaba?
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Carolina reaper için istekte bulunmuştum. Adresim eksik listesinde vardı tamamlamıştım. Ulaşıp ulaşmadığını nasıl teyit edebilirim.
|
Merhaba,
Malesef tohum paylaşımlarım etkinlikle sınırlı. Alıntı:
|
Alıntı:
Adresinizi hangi tarihte gönderdiniz? 15 Ocaktan sonra gönderdiniz ise bir anlamı yok. |
Merhaba arkadaşlar elinde fazla tohumu olan varsa almak isterim ücretli ücretsiz fark etmez. Farklı cinsler olursa çok sevinirim.
|
Sn easutay, tohum satışı degil, gönüllülük esası ile tohum takaslaşması yapılmakta..Bu yılın takas arz ve talepleri kapandı, forumu takip ederseniz gelecek sonbaharda yeniden takas katalogu açılacaktır..
|
Parayla tohum satinalmak istiyorsaniz forumda satış yapan arkadaşlar var. Onlari inceleyip o tohumlardan alabilirsiniz. Degisik tohumlar var
|
Alıntı:
|
Benim tohumlar ulaşmadı. Acaba kargoya verildi mi? Öğrenme imkanı var mı?
|
Alıntı:
|
Yeni üyeyim tohum paylaşma etkinliğini kaçırdım fakat hala yardımcı olabilecek var ise 1 tane 3 tane 5 tane her ne ise temel gıdalardan domates biber salatalık patlıcan gibi küçük bir bahçem var hibrit tohumlardan kurtulup düzgün birşeyler yetiştirmek istiyorum. Yardım edebilecek arkadaşlara duyururum.
Alıntı:
|
Douglas_fir in satış konusu : http://www.agaclar.net/forum/tohum-satis/25971.htm
Mahon67 nin satış konuları: http://www.agaclar.net/forum/tohum-satis/41464.htm http://www.agaclar.net/forum/tohum-satis/41463.htm Her iki satıcıdan da bu sene tohum aldım, yani her ikiside satışlara devam ediyor. Özel mesajla veya konularına yazarak bilgi talep edebilirsiniz. Alıntı:
|
Sevgili arkadasimiz dobipa paylasmis. O linklere tiklayip alabilirsiniz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025