![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Geçmiş etkinliklerden bir kaç fotoğraf paylaşmak istiyorum izninzle. ![]() ![]() ![]() ![]() 4- 5 Yıldır etkinliği yakından takip ediyorum. Daha mı eski acaba ![]() Bu etkinliğe emeği geçen tüm arkadaşlarıma. Özellkle her yıl katılımcı olarak katılan ve benimde taleplerimi karşılayan sn meyveliTepe sn Bahceden , sn Heyyomola, sn birnefestoprak, sn İsmail kuzucu, sn Mudo ,Sevgili S. durul , Sevgili Akçabardak, sevgili Sevoş ve ismini sayamadığım pek çok arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Domates tohumu paylaşan tüm arkadaşlarıma , ayrıca teşekkür ediyorum. Onu ayrıştırmak , kurutmak çok zahmetli. Bugüne kadar taleplern hepsini karşılayabildim. Fakat yeterli tohumum olmasaydı , önceliği paylaşım yapan arkadaşlarıma verirdim . Ben böyle düşünüyorum. Belki ilk talep sırasına görede değerlendirecek arkadaşlarım olacaktır. Ne olursa olsun bu etkiliğin devam etmesi çok güzel. Taleplerimi karşılayacak arkadaşlarıma şimdiden zahmetleri için çok teşekkür ederim. Düzenleyen aleydi : 07-12-2018 saat 00:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-02-2018
|
aman Allah ım aşık oldum aleydi tohum varsa yerli ücretlide olur karşılıklıda olur nasıl istersen paylaşabilirmiyiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Sn aristof maalesef bu yıl sadece çiçek tohumu paylaşıyorum. Sebze tohumu paylaşan arkadaşlarım var. Buradan paylaşım yapmadan 25 adet tohum talep etme hakkınız var.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-02-2018
|
Alıntı:
karakavuk fasulyesi alacalı patlıcan turşuluk kornişon salatalık Düzenleyen aristof : 12-12-2018 saat 23:31 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|