agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2018-2019 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1241Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-10-2018, 15:43   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-09-2007
Galeri: 3
Fotoğraf makinam var sayın alıcan onunla çekiyorum. Sonra kablo vasıtasıyla bilgisayara aktarır ve gerekiyorsa siteye yükleme yaparım.
Kullandığım telefonunda kamerası var ancak mecbur kalmayınca onunla fotoğraf çekmem çünkü güzel fotoğraflar çekmiyor, akıllı telefonlar gibi değil kamerası...

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-12-2018, 20:22   #2
Ağaç Dostu

hulya10's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2008
Galeri: 18
Arkadaşlar merhaba. Ben bu güzel gruba katılalı 3-4 sene oldu. Ama aktif kıllanamadım. Bu yıl 6 dönüm arazimiz oldu ve ceviz ağacı diktik. Ara boşluklarıda ben sebze bahçesi olarak kullanıyorum. Bu yıl çok şey yapmak istiyorum. Tarlayı ve projeleri düşünmekten uyuyamaz oldum. Pazarda farklı sebzeler arıyorum ve bulduklarımın tohumlarını alıyorum. Eşim aklımı oynatmak üzere olduğumu düşünüyor sanırım. Toprak nasıl bir güçse, insanı içine çekiyor.
Sözüm o ki, siteyi aktif kullanamsakta o tohumlara ihtiyacımız var. Lütfen bizleri pas geçmeyin. Teşekkür ederim. İyi geceler.

hulya10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-12-2018, 17:02   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-11-2012
Sayin hulya10
Sizde farkındasınızdır. Pazarlarda satış yapan yerel üreticilerin bile birçoğu hibrit tohumlardan yetişmiş ürünler satıyor. Üreticiler bitkilerini çoğu zaman hazır fide olarak aldıkları için aslında ne sattıklarınıda bilmiyorlar.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hulya10 Mesajı Göster
Arkadaşlar merhaba. Ben bu güzel gruba katılalı 3-4 sene oldu. Ama aktif kıllanamadım. Bu yıl 6 dönüm arazimiz oldu ve ceviz ağacı diktik. Ara boşluklarıda ben sebze bahçesi olarak kullanıyorum. Bu yıl çok şey yapmak istiyorum. Tarlayı ve projeleri düşünmekten uyuyamaz oldum. Pazarda farklı sebzeler arıyorum ve bulduklarımın tohumlarını alıyorum. Eşim aklımı oynatmak üzere olduğumu düşünüyor sanırım. Toprak nasıl bir güçse, insanı içine çekiyor.
Sözüm o ki, siteyi aktif kullanamsakta o tohumlara ihtiyacımız var. Lütfen bizleri pas geçmeyin. Teşekkür ederim. İyi geceler.

telato ve saleri beğendi.
Atilgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-12-2018, 22:45   #4
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 09-02-2018
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Atilgan Mesajı Göster
Sayin hulya10
Sizde farkındasınızdır. Pazarlarda satış yapan yerel üreticilerin bile birçoğu hibrit tohumlardan yetişmiş ürünler satıyor. Üreticiler bitkilerini çoğu zaman hazır fide olarak aldıkları için aslında ne sattıklarınıda bilmiyorlar.

BABAM EMEKLİ ZİRAATÇİ tarım ilaçları bayisi var bana 1 tane tohum vermez . Çünkü hibrid tohumun işe yaramaz olduğunu, çiftçi ise destekleme alabilmek için hibrid tohum kullanmak zorunda bırakıldığını söyler.

aristof Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025