agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2018-2019 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1241Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-10-2018, 15:29   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-11-2010
sayın hosseda sizler ürünleriniz neyle çekip internete atıyorsunuz merak ettim yoksa çarşıdan alıp fotolarıda internett kes yapıştırmı yapıyorsunuz bizler ekiyoruz ve gece günüdüz tarlada çalışıyoruz sizin gibi masa başında bu site gir o siteye gir yapımıyoruz ve ektiklerimiz hepsi doğal tohumlar biraz saygınız olsun üreticiye çiftçiye ,peşin hükünlü olmayın iyice düşünüz ondan sonra yorum yapın.

alıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2018, 17:57   #2
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Galeri: 15
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alıcan Mesajı Göster
sayın hosseda sizler ürünleriniz neyle çekip internete atıyorsunuz merak ettim yoksa çarşıdan alıp fotolarıda internett kes yapıştırmı yapıyorsunuz bizler ekiyoruz ve gece günüdüz tarlada çalışıyoruz sizin gibi masa başında bu site gir o siteye gir yapımıyoruz ve ektiklerimiz hepsi doğal tohumlar biraz saygınız olsun üreticiye çiftçiye ,peşin hükünlü olmayın iyice düşünüz ondan sonra yorum yapın.
Sayın alıcan,
kimseyi masa başında oturup o site senin, bu site benim geziyor diye yargılamak haddinize değil. Gece gündüz tarlada çalışıyorsanız kendinize çalışıyorsunuz, bize değil. Saygı görmek istiyorsanız önce saygı gösteriniz ve LÜTFEN HADDİNİZİ BİLİNİZ.

Asoo ve g.c. beğendi.
malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025