01-12-2018, 18:43 | #1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
aleydi
Etkinlikte paylaşacağım tohumlar ; 1- Çörekotu 2- Haseki küpesi 3- Gülhatmi ( Pembe katlı ) 4- Ekinezya Düzenleyen aleydi : 08-12-2018 saat 22:04 |
01-12-2018, 19:11 | #2 |
Ağaç Dostu
|
Çörekotu
Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü:Tek yıllık Tohum Türü: Çörekotu Tohum kaç yıldır sizdedir 4-5 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Eskişehir Tohumun kökeni Paket tohum olarak almıştım Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Çiçek yapısı değişmedi. Tohumu ilk paylaşan: Kullanılan gübreler : Herhangi bir ilaçlamaya gerek duyulmadı. Ayrıntılı bilgi için: Dökülen tohumlar her yıl kendiliğinden çimleniyor. Kışın fideler - 15 derecelere dayanıklı. |
01-12-2018, 19:45 | #3 |
Ağaç Dostu
|
Haseki küpesi
Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü:Çok yıllık Tohum Türü: Haseki küpesi Tohum kaç yıldır sizdedir 4-5 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Eskişehir Tohumun kökeni : Forumdan Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Gelen tohumlardan mı emin değilm türler yıllar boyu çoğaldı Kullanılan gübreler : Herhangi bir ilaçlamaya gerek duyulmadı. Ayrıntılı bilgi için: Dökülen tohumlar her yıl kendiliğinden çimleniyor. Soğuklara dayanıklı. İlk yıl çiçeklenmiyor. |
06-12-2018, 22:30 | #4 |
Ağaç Dostu
|
Katlı Gül Hatmi
Katlı Gül Hatmi ( sevoş) Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü:Çok yıllık Tohum Türü: Gül hatmi Tohum kaç yıldır sizdedir 4-5 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Eskişehir Tohumun kökeni Sevgli Sevoş tohum dağıtım etkinliğinden Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Çiçek yapısı değişmedi. Tohumu ilk paylaşan: Sevoş Kullanılan gübreler : Herhangi bir ilaçlamaya gerek duyulmadı. Ayrıntılı bilgi için: Ektiğiniz tohum her yıl köklerinden yeniden doğuyor. Çok yıllık gösterişli bir çiçek. Ayrıca çayıda çok faydalı. |
08-12-2018, 22:12 | #5 |
Ağaç Dostu
|
Ekinezya
Ekinezya (S.durul ) Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü:Çok yıllık Tohum Türü:Ekinezya Tohum kaç yıldır sizdedir 3-4 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Eskişehir Tohumun kökeni : Sevgili S.durul tohum paylaşım Dağıtılacak Tohumun Saflığı: İlk tohum ortası pembeyken kırmızı ortalı bir tür oluştu Tohumu ilk paylaşan:S. durul Kullanılan gübreler : Herhangi bir ilaçlamaya gerek duyulmadı. Ayrıntılı bilgi için: Her yıl köklerinden yeniden doğan bir bitki. Çayıda demleniyormuş ben hiç denemedim. Katlama yöntemi kullanılmalı. Tohum odunsuı ve zor çimlenen bir tür. Tohum 10 kişiyle sınırlı. |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|