![]() |
aleydi
Etkinlikte paylaşacağım tohumlar ;
1- Çörekotu 2- Haseki küpesi 3- Gülhatmi ( Pembe katlı ) 4- Ekinezya |
Çörekotu
4 Eklenti(ler)
Eklenti 684520
Eklenti 684523 Eklenti 684521 Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü:Tek yıllık Tohum Türü: Çörekotu Tohum kaç yıldır sizdedir 4-5 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Eskişehir Tohumun kökeni Paket tohum olarak almıştım Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Çiçek yapısı değişmedi. Tohumu ilk paylaşan: Kullanılan gübreler : Herhangi bir ilaçlamaya gerek duyulmadı. Ayrıntılı bilgi için: Dökülen tohumlar her yıl kendiliğinden çimleniyor. Kışın fideler - 15 derecelere dayanıklı. |
Haseki küpesi
5 Eklenti(ler)
Eklenti 684526
Eklenti 684527 Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü:Çok yıllık Tohum Türü: Haseki küpesi Tohum kaç yıldır sizdedir 4-5 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Eskişehir Tohumun kökeni : Forumdan Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Gelen tohumlardan mı emin değilm türler yıllar boyu çoğaldı Kullanılan gübreler : Herhangi bir ilaçlamaya gerek duyulmadı. Ayrıntılı bilgi için: Dökülen tohumlar her yıl kendiliğinden çimleniyor. Soğuklara dayanıklı. İlk yıl çiçeklenmiyor. |
Katlı Gül Hatmi
2 Eklenti(ler)
Katlı Gül Hatmi ( sevoş)
Eklenti 684850 Eklenti 684851 Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü:Çok yıllık Tohum Türü: Gül hatmi Tohum kaç yıldır sizdedir 4-5 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Eskişehir Tohumun kökeni Sevgli Sevoş tohum dağıtım etkinliğinden Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Çiçek yapısı değişmedi. Tohumu ilk paylaşan: Sevoş Kullanılan gübreler : Herhangi bir ilaçlamaya gerek duyulmadı. Ayrıntılı bilgi için: Ektiğiniz tohum her yıl köklerinden yeniden doğuyor. Çok yıllık gösterişli bir çiçek. Ayrıca çayıda çok faydalı. |
Ekinezya
1 Eklenti(ler)
Ekinezya (S.durul )
Eklenti 684960 Bitki türü: Çiçek Bitki ömrü:Çok yıllık Tohum Türü:Ekinezya Tohum kaç yıldır sizdedir 3-4 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Eskişehir Tohumun kökeni : Sevgili S.durul tohum paylaşım Dağıtılacak Tohumun Saflığı: İlk tohum ortası pembeyken kırmızı ortalı bir tür oluştu Tohumu ilk paylaşan:S. durul Kullanılan gübreler : Herhangi bir ilaçlamaya gerek duyulmadı. Ayrıntılı bilgi için: Her yıl köklerinden yeniden doğan bir bitki. Çayıda demleniyormuş ben hiç denemedim. Katlama yöntemi kullanılmalı. Tohum odunsuı ve zor çimlenen bir tür. Tohum 10 kişiyle sınırlı. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025