![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Özelden yazarak yardımcı olmaya çalışan sevgili üyeler sayesinde eksikliğini gördüğüm tohumları fazlasıyla edindim.. Bir kez de buradan teşekkür ediyorum sayın oz26, Muda, TCM, Taşlıbahçe, bahcedenn ve incirli gibi dost canlısı üyelere.. Sakarlığım nedeniyle Etkinlik'e katılma koşullarını tam okumadan talepte bulunmamın sonuçları sanki ödül gibi oldu bana ![]() Düzenleyen pria : 20-01-2017 saat 20:57 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Aslında buradaki arkadaşlar, ellerinde varsa, herhangi bir zaman zevkle tohum paylaşımında bulunabilirler. Etkenliğin amacı, tohumları inceleyip, karar verip isteklerinizi tek pakette almanızı sağlamak... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
İnsanlarla uğraşmak gerçekten sarhoş gibi yaptı, kimyamı bozdu diyebilirim..Bazen diyorum yaş ilerliyor ondandır diye..Bazen de hemen hemen 1 yıldan fazla süren İstanbul göçü, müteaahhitlerin verdiği stresten kurtulamamanın sonuçları olsa gerek, diye.. Bu yüzden zaten baharla beraber köye, toprağa, doğaya atacağım kendimi..başka çarem yok..bir sürü tohum..gücüm yeterse 400-500 metrekare bahçe yapacağım inşallah..Tabi ki; dost insanlar sayesinde.. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Merhaba, Ben bana gelen listedeki 70 isteğin 66 sını karşılayabildim. Maalesef dereotu tohumlarını nereye koyduğumu bulamadığım için sayın dagsa reklam, sgreen, TCM ve telato arkadaşlarımızın tohumlarını yollayamadım. Üzgün olduğumu belirtir eğer bulabilirsem bu arkadaşlarımıza postayla tohumlarını yollayacağımın sözünü veririm. Bir de roka tohumları az gibi geldi gözüme meraklandım üşenmedim saydım Ortalama her pakette 50-60 civarı çıktı. Sanırım yeterli bir miktardır. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
![]() |