![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Sn MeyveliTepe, Forumun belirlenen bölümleri, üye belli bir mesaj sayısına ulaşana kadar, o bölümle etkileşime kapatılabiliyor, değil mi? Eğer mesaj sayısı belirleyecekseniz, o mesajın altında kalanlar etkinlik sayfalarını okuyabilsin ama etkinlikten tohum talep edemesin. Yine mesaj sayısı belirleyecekseniz, onu burdan ilan etmeyin derim. Bir de mesaj sayısından bağımsız olarak kişisel değerlendirmemi yaparken, önceki-sonraki sene karşılaştırması yapacağım. Bunun için de aşağıdaki gibi bir bilgiye ihtiyacım olacak: Üye adı: XXX 2014-2015 etkinliğinden tohum talep etmiş mi?: Evet 2015-2016 etkinliğinden tohum talep etmiş mi?: Evet 2015-2016 etkinliğine tohum göndermiş mi?: Hayır Bunu geriye dönük iki sene için listelemek mümkün mü? Sonraki sene tohum paylaşmayanlara bu seferki etkinlikte tohum göndermeyeceğim. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-01-2014
|
Alıntı:
ya da diğer bazı forumlardaki ratio gibi |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-07-2009
|
Alıntı:
Gerekli çalışmaları yapamadığımdan, tohum talep etme hakkımın olmadığını biliyorum. Tohum talep edenler için bazı kısıtlamalar konulmasını yüzde yüz haklı buluyorum. Benim sorum, geçen yılki gibi ''Etkinlik desteği için bağış'' başlığı açılacak mı? |
|
|
|
|
![]() |
|
|